ostatné

Ako prilákať kupujúcich na trhu

Ako prilákať kupujúcich na trhu

Video: Účinná stratégia ako získať prvých zákazníkov (Pýtajte sa Erika) 2024, Júl

Video: Účinná stratégia ako získať prvých zákazníkov (Pýtajte sa Erika) 2024, Júl
Anonim

Konkurencia na trhoch dnes rastie každý deň a majitelia malých stanov teraz smutne vypočítajú svoje straty. Situáciu je možné napraviť a prilákať kupujúcich, ak ste pripravení vynaložiť maximálne úsilie.

Image

Návod na použitie

1

Predávajte iba kvalitné výrobky. Toto je prvé pravidlo, ktoré vás dovedie k úspechu v obchodovaní. Kupujúci by nemal byť sklamaný po prvom nákupe. Vytvárajte pozitívny imidž v mysliach zákazníkov, zamerajte sa na čerstvosť výrobkov alebo prísnu kontrolu pri nákupe iného tovaru.

2

Môžete upútať pozornosť potenciálnych kupcov pomocou úspešného vizuálneho dizajnu stanu. Pri predaji potravín sa pokúste z nich vytvoriť zátiší a dať ich na verejné vystúpenie. Je dôležité používať výlučne čerstvé výrobky, priťahujú zákazníkov. Ak predávate oblečenie alebo iný tovar, buďte inteligentní. Závesné rifle alebo rozmiestnenie obrázkov poznámkových blokov, pier a kancelárskych sponiek.

3

Ak vám chýba kreativita a talent, obráťte sa na odborníkov. Väčšina reklamných agentúr vám poskytne návrhára, ktorý sa bez problémov poradí s touto úlohou. Samozrejme, za primeraný poplatok.

4

Uverejňujte veľké cenovky. Ak sú vaše ceny nižšie ako konkurenti, skúste to ukázať. Vysielajte živé oznámenia o predaji, zverejňujte fotografie a ceny produktov a niekoľkokrát týždenne menite obrázok.

5

Usporiadajte ochutnávky. Predaj jedlého tovaru raz mesačne umožňuje zákazníkom vyskúšať si ho. Náklady nebudú také vysoké, ale po teste si klient v 90% prípadov kúpi produkt, ktorý sa mu páči.

6

Nenechajte šetriť peniaze za reklamu. Svetlý lákavý znak, modul v novinách alebo časopise, videoklip v televízii - to všetko povie obyvateľom vášho mesta o vašej existencii, čo pozitívne ovplyvní predaj.

7

Sledujte predajcov. Sú tvárou vašej zásuvky. Jedlo by sa malo vydávať iba s rukavicami, odevy predajcu by nemali spôsobiť hašterenie. Dodržiavanie hygienických noriem je jednoducho nevyhnutné, aby sa raz, ktorá k vám príde, sa opäť vrátila.

Užitočné rady

Každému zákazníkovi by sa mal poskytovať úsmev a dobrá vôľa. Príjemní predajcovia s jedným z ich správania môžu prinútiť zákazníka, aby sa sem a tam vracal.

miesto kupujúceho na trhu

Odporúčaná