Obchodná komunikácia a etika

Ako prilákať zákazníkov do cestovnej kancelárie

Ako prilákať zákazníkov do cestovnej kancelárie

Video: Ako získať oleje najvýhodnejšie - Nastavenie vernostného programu LRP 2024, Júl

Video: Ako získať oleje najvýhodnejšie - Nastavenie vernostného programu LRP 2024, Júl
Anonim

Nie je ľahké získať oporu na trhu cestovného ruchu, pretože medzi cestovnými kanceláriami je možná vysoká konkurencia. Majitelia musia stále viac využívať nové spôsoby, ako prilákať zákazníkov. Mladé podniky nemajú vždy dosť peňazí na reklamu. Zvážte hlavné spôsoby, ako prilákať zákazníkov vhodných pre cestovné kancelárie.

Image

Návod na použitie

1

Najjednoduchší spôsob, ako prilákať zákazníkov, je slovo. Pri otváraní cestovnej agentúry informujte o tom svojich priateľov. Niektorí z tých, ktorí prídu, budú využívať vaše služby. Ak sú zákazníci spokojní, odporučia spoločnosť priateľom, pretože ľudia už roky využívajú služby tých istých cestovných kancelárií. O niekoľko rokov vytvoríte skupinu stálych zákazníkov.

2

Lacným a efektívnym spôsobom, ako prilákať zákazníkov do cestovnej kancelárie, môže byť kontextová reklama. Keď do vyhľadávacích nástrojov napíšete slová, tak či onak spojené so zvyškom a vyhľadajú zájazdy, používatelia uvidia stránky vašej cestovnej kancelárie. Propagáciu webových stránok môžete objednať prostredníctvom jednej zo spoločností špecializujúcich sa na kontextovú reklamu. Tieto služby sú často poskytované na voľnej nohe.

3

Vytvárajte skupiny v sociálnych sieťach a blogoch, v ktorých budú zverejňované zaujímavé a ziskové ponuky. Prilákajte používateľov, ktorí sa zaujímajú o cestovný ruch. Je to vidieť na ich zoznamoch záujmov. Je dôležité, aby niekto neustále, takmer 24 hodín denne, sledoval tieto skupiny a blogy, odpovedal na komentáre, poskytoval konzultácie, pozýval nových zákazníkov a analyzoval ich žiadosti, pretože to môže poskytnúť jedlo na zamyslenie nad novými spôsobmi, ako prilákať zákazníkov. Niektoré cestovné kancelárie ponúkajú veľké zľavy. Stojí za to stať sa jednou z týchto firiem? Choďte inou cestou: informujte, že máte nové zaujímavé trasy pre poznávacie zájazdy Klienti si myslia, že ponuky cestovných kancelárií sa líšia hlavne cenou a nie obsahom. Dokážte, že to tak nie je.

4

Práce na mene cestovnej kancelárie. Nie každému prikladá veľký význam pomenovanie, ale meno funguje na vašom obraze 24 hodín denne. Niektoré cestovné kancelárie sú príliš banálne. Spravidla je to niečo s predponou -tur. Ak vytvoríte jasné, chytľavé meno, bude vám to už k dispozícii.

5

Atraktívnosť cestovnej kancelárie pre zákazníkov niekedy závisí od jej polohy. Malo by byť vhodné riadiť sa k nej osobnou aj hromadnou dopravou. Ak sa cestovná kancelária nachádza na nádvorí, nakreslite na chodníku šípky alebo umiestnite nápisy na blízke domy, aby ste ich ľahko videli. Platí to aj pre spoločnosti, ktoré sa otvárajú v miestnostiach na spanie, nebojte sa umiestniť cestovnú kanceláriu tam, kde má konkurentov: špecifiká ľudí, ktorí si zvolia cestu, sú také, že zvyčajne navštevujú najmenej 2 - 3 spoločnosti, aby si určili svoj výber cesty. Ak bude vaša spoločnosť obklopená svojím vlastným druhom.

Odporúčaná