obchodné

Ako otvoriť počítačové kurzy

Ako otvoriť počítačové kurzy

Video: How to take apart and open Xbox 360 Slim 2024, Smieť

Video: How to take apart and open Xbox 360 Slim 2024, Smieť
Anonim

Pretože stále viac ľudí chce ovládať počítačové zručnosti, počítačové kurzy sa môžu stať veľmi výnosným podnikom. Na začatie podnikania však bude potrebné vykonať vážne prípravné práce. Pozostáva z niekoľkých krokov.

Image

Návod na použitie

1

Vypracovať podnikateľský plán pre budúci súkromný podnik. Mali by obsahovať nasledujúce povinné oddiely: názov a typ organizácie, forma vlastníctva, druh činnosti, marketingová stratégia, ekonomická uskutočniteľnosť, informácie o kvalifikácii zamestnancov a výhodách tohto podniku. Môžete sa pokúsiť vypracovať podnikateľský plán sami alebo sa obrátiť na služby odborníkov.

2

Stanovte počiatočný kapitál budúceho podniku. Ak sú vaše finančné možnosti malé, kontaktujte banku a požiadajte o pôžičku na začatie podnikania. Váš podnikateľský plán sa bude brať do úvahy a ak banka všetko zariadi, dostanete potrebnú sumu v úrokoch. Vopred zistite všetky podmienky, kedy a koľko peňazí budete musieť vrátiť.

3

Prenajať a zariadiť izbu. Nezabudnite dodržať platné hygienické normy, ako aj pravidlá požiarnej bezpečnosti. Preštudujte si všetky regulačné dokumenty a pripravte sa na inšpekcie.

4

Zaregistrujte podnik a získajte licenciu na vykonávanie vzdelávacích aktivít. Je potrebné, aby ste mohli na konci kurzu vydávať dokumenty a študenti to zvyčajne vyžadujú.

5

Určte, čo budete učiť. Môže to byť kurz pre začiatočníkov, školenie v práci s profesionálnymi programami alebo školenie v programovaní, práca s hardvérom a administratívou. Náklady na kurzy sa veľmi líšia. Ich objem sa počíta rovnako ako v škole v akademických hodinách. Základný kurz - 8 - 12 hodín, profesionálny 48 - 52 hodín. Náklady na krátkodobý kurz sa začína od 6 000 rubľov a dlhodobé odborné vzdelávanie - až do 30 tisíc. Všetko záleží na úrovni vedomostí učiteľa.

6

Vyzdvihnite učiteľov. Môžu to byť zamestnanci technických škôl a ústavov, ktorí sa spravidla snažia nájsť prácu na čiastočný úväzok.

7

Inzerujte v médiách. Rovnako ako každá iná reklama by mala byť informačná, živá, nezabudnuteľná. Hneď ako prijmete prvú skupinu študentov, môžete začať s prípravou.

Odporúčaná