obchodné

Ako otvoriť poľovnícky obchod

Ako otvoriť poľovnícky obchod

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl
Anonim

Lovecký obchod nemožno pripísať projektom s rýchlym platením, vyžaduje si pomerne pôsobivé investície a ziskovosť spravidla nepresahuje 40%. Ak však máte počiatočný kapitál (najmenej 3 milióny rubľov), poznáte zbrane a zákony upravujúce jeho predaj, skúste otvoriť vlastný poľovnícky obchod.

Image

Budete potrebovať

  • - investície;

  • - priestory;

  • - personál;

  • - povolenie ústredného riaditeľstva pre vnútorné záležitosti a mestských úradov;

  • - všetky potrebné zmluvy a dokumenty.

Návod na použitie

1

Vyberte si miestnosť pre poľovníctvo, mala by byť najmenej 120 metrov štvorcových a lepšia - 200 metrov štvorcových. m. Vybaviť ho hasiacim zariadením v súlade so stanovenými normami a pripojiť ho k bezpečnostnému a požiarnemu zabezpečovaciemu systému (výstup poskytnúť ústrednej monitorovacej konzole súkromného bezpečnostného oddelenia oddelenia vnútorných záležitostí).

2

Nainštalujte do obchodu ďalší zdroj napájania, aby ste zabezpečili prevádzku bezpečnostných zariadení v prípade zlyhania hlavnej siete. Na všetky vetracie otvory a okná umiestnite oceľové mriežky a na dvere dvojitú ochranu.

3

Zamknite okná, v ktorých sa zobrazujú zbrane, uzamknite ich pomocou kľúča. Namontujte druhé dvere vo forme kovovej mriežky.

4

Vybavte si priestor pre zbrane, nemali by mať okná a steny, podlaha a strop by mali byť vyrobené z kovu alebo betónu s hrúbkou najmenej 360 mm (železobetónové steny sú povolené od 180 mm). Táto miestnosť je určená na ukladanie zbraní v čase, keď obchod nebude fungovať, otvára sa iba 2-krát denne - v čase vyberania zbraní ráno a ich zavedenia po uzavretí.

5

Okrem štandardných dokumentov na otváranie obchodu získate licenciu od Centrálneho riaditeľstva pre vnútorné záležitosti a povolenie od mestských úradov. Napíšte vyhlásenie na meno vedúceho ústredného riaditeľstva pre vnútorné záležitosti a uveďte svoju žiadosť o otvorenie obchodu. Dostanete zoznam dokumentov a riešenie.

6

Poskytnite žiadosť v predpísanej forme, nájom priestorov, kópie charterových dokumentov. Podpíšte zoznam obchádzok rôznymi službami, počnúc správou architektúry a končiac súkromnou bezpečnosťou. Rovnaké služby vám vydajú osvedčenia o inšpekcii miestnosti. Zaplaťte všetky potrebné poplatky a počkajte na povolenie Ústredného riaditeľstva pre vnútorné záležitosti.

7

Nájdite aspoň dvoch dobrých predajcov, ktorí nie sú ľahostajní k zbraniam a lovu. Pokúste sa nájsť ľudí, ktorí dokážu nielen hovoriť o produkte, ale majú tiež skúsenosti s dizajnovými prvkami zbrane, ako aj schopní vykonať všetky operácie, aby sa pripravili na použitie. Okrem toho nájdite osobu, ktorá bude zodpovedná za skladovanie zbraní, mala by to byť osoba, ktorej úplne dôverujete.

8

Vyberte si optimálny sortiment obchodu pre poľovníkov (spravidla ide o 70% zbraní a 30% súvisiacich výrobkov, zariadení). Pokúste sa osloviť výrobcov tovaru, nie sprostredkovateľov. Ak chcete prilákať kupujúcich, skúste vytvoriť atmosféru „klubovania“, poskytovania súvisiacich služieb: strelecká galéria, zbrane, dielne, organizácia poľovníckych výletov atď.

Odporúčaná