obchodné

Ako otvoriť kaviareň pre deti

Ako otvoriť kaviareň pre deti

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Deti milujú hry, sladkosti a rozprávky. V dobrej detskej kaviarni môžu starostliví dospelí toto všetko ľahko nájsť pre svoje deti. Ako potešiť deti a otvoriť kaviareň, v ktorej sa budú stále a znovu usilovať?

Image

Návod na použitie

1

Vykonajte potrebný prieskum trhu s tovarom a službami pre deti vo vašom meste. V strednom meste je zvyčajne málo detských kaviarní, takže ak správne spočítate vyhliadky svojho podnikania, vaša spoločnosť čoskoro začne zarábať. Pamätajte: musíte sa zamerať nielen na deti, ale aj na dospelých, ktorí zaplatia účet. Ceny vo vašej kaviarni by preto nemali byť vysoké. Zaregistrujte právnickú osobu a KKM na daňových úradoch. Poďte so zaujímavým názvom pre detskú kaviareň.

2

Vyberte si vhodnú miestnosť pre kaviareň. Ušetrite na nájme a nájdite izbu v centre mesta alebo v blízkosti zábavného parku. Izba môže mať aj letnú terasu, aj keď v tomto prípade budete musieť dohodnúť nájom pozemku.

3

Získajte názory od Rospotrebnadzor a hasičského zboru. Ak si prenajmete izbu, v ktorej už existuje spoločnosť poskytujúca stravovacie služby, nezabudnite skontrolovať jej technologický pas a v prípade nezrovnalostí (napríklad nedostatočné vetranie) ho znova zaregistrujte v Rospotrebnadzor a znova ho vybavte. Okrem toho budete musieť uzavrieť dohody o zbere odpadu, plánovanej dezinsekcii a dezinsekcii. Keďže plánujete otvoriť detskú kaviareň, v tomto prípade nebudete musieť vydávať žiadne licencie, s výnimkou povolenia na obchodovanie.

4

Deti by sa po príchode do kaviarne so svojimi rodičmi mali cítiť v rozprávke. Preto pozývajte odborníkov a objednajte si vhodný projektový návrh miestnosti. Ak je to možné, zariadte herňu a malé pódium na hry a súťaže.

5

Predám všetko potrebné vybavenie do kuchyne a kaviarne. Vyberte si nábytok a pomôcky pre deti (svetlé, s krásnymi nálepkami). Dohodnúť sa s dodávateľmi na dodávku výrobkov alebo polotovarov. Nezabudnite skontrolovať dostupnosť certifikátov zhody a kvality pre každý názov produktu.

6

Nájomný personál (hlavný účtovník, pokladní, kuchári, cukrári, čašníci). Váš personál musí mať učiteľa alebo psychológa, ako aj animátorov. Ak to prostriedky dovoľujú, navrhnite značkové oblečenie pre svojich zamestnancov.

7

Nezabudnite, že vaši zákazníci sú deti. Neustále organizujte súťaže, kvízy, rozdávajte darčeky.

ako otvoriť detskú kaviareň v roku 2019

Odporúčaná