Obchodné riadenie

Ako predávať umenie

Ako predávať umenie

Video: Ako zaujať klienta v úvode telefonátu 2024, Júl

Video: Ako zaujať klienta v úvode telefonátu 2024, Júl
Anonim

Kde a ako predávať umenie sú problémy, ktoré sa dnes týkajú mnohých autorov, umelcov, skladateľov, hudobníkov a ďalších tvorivých osobností. Zarobiť peniaze predajom umenia je možné, ale ľuďom by sa malo ponúknuť niečo jedinečné a lacné, ktoré nikto inde nenájde. Napríklad živé vystúpenie. Dobré umenie samozrejme nie je lacné.

Image

Návod na použitie

1

Moderné počítačové technológie s nimi dokážu zázraky, človek sa môže stať hudobníkom, umelcom alebo autorom. Lacný softvér a internet v spojení s ním nám dávajú jednoducho neobmedzené možnosti a možnosti výberu.

2

Aby sme sa teraz stali úspešnými, aj keď na krátky čas je to možné, rozdiel medzi tvorivosťou a skutočne úspešnou tvorivosťou je veľmi významný. Teraz je celkom ľahké prilákať poslucháčov, ale je ťažké udržať ich. Áno, a spoločnosti modernej hudby dávajú prednosť starým hudobníkom ako mladým umelcom, aj keď je vynikajúci a vynikajúci.

3

Pri tom všetkom je potrebné pamätať na to, že čím intenzívnejšie žltá tlač propaguje hudobné albumy alebo iné umelecké prvky, tým rýchlejšie o ne strácajú záujem. Ľudia potrebujú niečo dômyselné, jedinečné, zvláštne, ktoré bude elitársky, ale nie masívne. Avšak popularita závisí od podpory fanúšikov, iba vďaka nim sa piesne môžu stať skutočne večné.

4

Ak chcete predať svoju hudbu, musíte ísť do nahrávacieho štúdia, vydať album, nájsť distribútorov, objednať si zvukové stopy v rádiu a televízii.

5

Veci sú horšie s módou. Teraz je oveľa ťažšie predať skutočne dobrú, štýlovú módnu vec vzhľadom na skutočnosť, že moderný človek verí, že človek nedokáže držať krok s módou a veci sa stanú zastaranými a nebudú potrebné v priebehu času, a preto za to nestojí za to utrácať veľa peňazí. Tu by ste mali vytvárať, navrhovať nové nápady, uvádzať ich do omše pomocou výstav, prehliadok, atraktívnych cien.

6

Pokiaľ ide o umenie, každý tu môže získať masové uznanie, dokonca aj tých, ktorí nie sú tak geniálni. Aby toto uznanie získalo umelca, niekoľko zberateľov a dobrý vlastník galérie.

7

Ak chcete svoje umenie predávať rýchlejšie a lacnejšie, pri vytváraní obrázka, hudobného diela, určitej módnej značky by ste ju mali orientovať na súčasníkov, ich problémy a hodnoty, svet okolo a ťažkosti s tým, že sú v ňom.

Odporúčaná