Druhy činností

Ako otvoriť obchod s oblečením pre deti

Ako otvoriť obchod s oblečením pre deti

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Smieť

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Smieť
Anonim

Ak máte záujem o otvorenie detského oblečenia, určite by ste sa mali oboznámiť s odporúčaniami riaditeľov úspešných detských odevných obchodov. Ak chcete začať, urobte si zoznam toho, čo presne potrebujete, podľa odporúčaní.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si nápad pre obchod - to je najdôležitejšia vec. V tejto fáze musíte analyzovať trh a pochopiť, či trh potrebuje to, čo chcete predať? Akým konkurentom budete v tejto oblasti čeliť? Bude to malý, stredný alebo veľký obchod? Aká bude forma obchodu? Bude to sieť alebo jeden obchod?

2

Nájdite potenciálnych kupcov. Pred otvorením detského oblečenia by ste sa mali zoznámiť so zástupcami cieľového publika. Opýtajte sa sami seba na otázku: Ste si istí, že váš produkt ich bude zaujímať?

3

Zistite, aký sortiment môžete ponúknuť? Predávate súvisiace produkty? Čo predávajú vaši konkurenti a je to žiadané?

4

Vytvorte podnikateľský plán. Máte dosť peňazí na realizáciu všetkých vašich túžob?

5

Zamyslite sa nad právnou stránkou problému. Pokúste sa vyhovieť všetkým požiadavkám a požiadavkám - pomôže vám to vyhnúť sa častým kontrolám.

6

Vytvorte názov obchodu. Spýtajte sa potenciálnych kupcov, aké meno majú radi.

7

Vyberte umiestnenie obchodu. Poloha obchodu by mala byť pokiaľ možno taká, aby bola ľahko dostupná z akéhokoľvek konca mesta. Zamyslite sa tiež nad tým, či je v tejto oblasti potrebný obchod s takýmto tovarom, či je vhodné ho nainštalovať.

8

Dôkladne premýšľajte o vzhľade obchodu. Ľudia by mali byť radi, keď sa do toho pustia, prediskutujú to s dizajnérmi, ktorí sa budú zaoberať vašim interiérom. Zvážte umiestnenie vonkajšej reklamy a stánkov.

9

Prejdite na výber priestorov. Rozhodnite sa, či si izbu prenajmete alebo si ju kúpite sami. Bude sa hodiť vo veľkosti a usporiadaní? Zamyslite sa nad tým, či v blízkosti vášho obchodu bude parkovisko, či sa k nemu môžu dostať kamiony, či je pre vás užitočný vstup do servisu, potrebujete technické miestnosti?

10

Vyberte si vybavenie. Tu sa musíte rozhodnúť, kde si objednať vybavenie svojho obchodu, či vyhovuje vášmu interiéru, či je dostatok miesta na jeho umiestnenie.

Odporúčaná