Obchodné riadenie

Čo nazvať obchod s nábytkom

Čo nazvať obchod s nábytkom

Video: Ako ľahko nájsť vysnívaný kus nábytku | Milovníčky Home decor testujú | BIANO 2024, Júl

Video: Ako ľahko nájsť vysnívaný kus nábytku | Milovníčky Home decor testujú | BIANO 2024, Júl
Anonim

Názov obchodu s nábytkom by sa mal dať ľahko vysloviť, s krásnym pravopisom, tak originálny a nezabudnuteľný, ako je to možné. Názov je hlavným reklamným nástrojom obchodu. K procesu premýšľania nad názvom obchodu by sa malo pristupovať tvorivo a súčasne opatrne, pričom by sa mali dodržiavať určité pravidlá. Názov by nemal byť nejednoznačný alebo vzdorovitý, vulgárny alebo mierne zodpovedajúci hlavnému sortimentu tovaru. Existuje niekoľko spôsobov, ako „pomenovať“ obchod s nábytkom.

Image

Návod na použitie

1

V názve použite meno vlastníka. Iba správne, a že to bolo sonorské a nie vtipné. Napríklad Max nábytok, nábytok Salon Marina, Petrovsky (od Petrov), Mikheevsky (od Mikheev), atď. K procesu môžete pristupovať kreatívnejšie a použiť mená / priezviská rodinných príslušníkov alebo spoluvlastníkov. „IlMa“ (Ilya a Maria), „OlAnt“ (Oleg a Anton), „RoNa“ (Roman a Nadezhda) atď.

2

Ak sa váš obchod nachádza v mestskej časti s krásnym názvom, môžete mu dať podobný názov: „Pervomaisky“, „Yubileiny“, „Vozdvizhensky“. Alebo použite názov ulice, kde sa nachádza váš obchod (ak je správny a vhodný).

3

Pokračujte od cieľového publika vo vašom obchode a jeho umiestnení (čo predáte - čalúnený alebo kuchynský nábytok, spálne alebo kancelársky nábytok, pohovky alebo skrinky). Preto mená „elitný nábytok“, „váš štýl“, „impérium nábytku“, „váš útulný dom“, „kuchynský dom“, „mäkký život“, „pohovka Divanich“.

4

Mená so zahrnutím cudzích slov alebo písmen sú dnes veľmi módne a populárne. „Holl-furniture“, „Cabinet“, „Sofa“, „Furniture Land“ (krajina nábytku) alebo „Mebland“, „Furniture Empire“ (nábytková ríša), „Furniture Paradise“ (nábytkový raj), „Furniture city“ (mesto nábytku)).

5

Vezmite fikciu, prehľadajte a zistite, čo ruskí obchodníci, ktorí predávajú nábytok, nazývajú svoje obchody. Samozrejme, samotní výrobcovia často predávali nábytok a potom meno prišlo z priezviska, ale „Best Dressers“, „Stuloff“, „Atlas-Sofas“, „Shop Shop“ neboli neobvyklé.

6

A nakoniec, najjednoduchší spôsob je pomenovať obchod v súlade so združeniami, ktoré nábytok spôsobuje priemernému občanovi. Ako sa hovorí, jednoducho a s chuťou: „útulnosť“, „interiér“, pohodlie atď. Môžete však použiť jednoducho krásne a zvučné mená, ktoré nemajú žiaden vzťah k nábytku: „Aelita“, „Petrel“, „Veterná ružica“, „Sakura“ a ďalšie.

názov obchodov s nábytkom

Odporúčaná