obchodné

Ako otvoriť balík last minute balíkov

Ako otvoriť balík last minute balíkov

Video: Balika Badhu Full Movie HD | Sachin, Rajni Sharma, Asrani | Bollywood Classic Romantic Movies 2024, Júl

Video: Balika Badhu Full Movie HD | Sachin, Rajni Sharma, Asrani | Bollywood Classic Romantic Movies 2024, Júl
Anonim

Poukážky na poslednú chvíľu sú k dispozícii vo všetkých viac alebo menej veľkých mestách, ktorých obyvateľstvo má stabilný dopyt po turistických poukážkach. V dôsledku toho sa preukázalo, že tento druh podnikania má dobré obchodné vyhliadky, za predpokladu, že je riadne založený.

Image

Budete potrebovať

- Výška investície je okolo 10 000 dolárov; - potrebné osvedčenia a licencie; - zamestnanci spoločnosti; - priestory pre obchod alebo kanceláriu.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte právnickú osobu a získajte licenciu na poskytovanie cestovných služieb v oblasti medzinárodného cestovného ruchu. Na to, aby vaša spoločnosť mohla existovať, musíte mať osvedčenie o registrácii právnickej osoby a osvedčenie o zhode. Je dôležité, aby sa názov a všetky údaje vo všetkých dokumentoch úplne zhodovali. Upozorňujeme, že ak chcete nielen predať zájazdy zájazdov cestovných kancelárií na poslednú chvíľu, ale tiež si vytvoriť svoj vlastný, budete potrebovať aj licenciu na činnosti cestovných kancelárií.

2

S pomocou právnikov vypracujte vzorové zmluvy medzi obchodom a zákazníkmi. Mali by uviesť všetky základné podmienky na kemping. Zvážte, ako budete plniť všetky body svojej zmluvy, ako bude zabezpečená zodpovednosť za nedodržanie jej podmienok, aké ďalšie služby môžete poskytnúť náročným zákazníkom.

3

Uzatvárajte dohody s inými cestovnými kanceláriami vo vašom meste. Keď dostanú balíky na poslednú chvíľu, nie je skutočnosťou, že dokážu rýchlo nájsť zákazníkov sami. Ak na nich nájdete zákazníkov, môžete predať nevyžiadané zájazdy za odmenu od operátora vo výške 10 - 12%. Bude to váš zisk ako cestovnej kancelárie. Hlavnými parametrami pre výber partnerov sú optimálne ceny, spoľahlivosť a jednoduché použitie. Starostlivo skontrolujte dokumenty a licencie od svojich partnerov. Názov partnerskej spoločnosti musí byť rovnaký v celej predloženej dokumentácii.

4

Ak sa neplánujete pripojiť k existujúcej sieti cestovných kancelárií, vytvorte si svoju vlastnú firemnú identitu. Vaša reklama, dizajn obchodu a webu sa budú zakladať na tom. Definujte tiež svoje cieľové publikum. Poukážky na poslednú chvíľu sú spravidla orientované na strednú triedu. Sú to tí, ktorí majú možnosť kúpiť si povolenie, ale nevadí vám ušetriť náklady bez toho, aby sa znížila kvalita služieb.

5

Otvorte kanceláriu v obchodnom centre vášho mesta alebo obchod v husto obývanej obytnej štvrti s rozlohou najmenej 20 metrov štvorcových. Môže ísť o vlastné aj prenajaté priestory. Postarajte sa o atmosféru obchodu, výber profesionálneho personálu a reklamu. Minimálny počet zamestnancov je päť rokov, pričom každý z nich má najmenej tri roky praxe v cestovnom ruchu. To je požiadavka zákona. Vytvorte na internete webovú stránku, ktorá čo najviac odráža všetky aspekty aktivít vašej spoločnosti a aktuálne navrhované balíčky.

6

Na dosiahnutie úspechu v cestovnom ruchu potrebujete iba skúsenosti v tejto oblasti. Ak nemáte skúsenosti, získajte povolenie. Dostanete podrobné pokyny, ako podnikať, prístup do databázy ruských cestovných kancelárií, informačné, konzultačné a technické služby. Predajca franšízy vám môže dokonca zaručiť ziskovosť projektu za predpokladu, že budete presne dodržiavať všetky pokyny.

Odporúčaná