Druhy činností

Ako otvoriť kúzelný salón

Ako otvoriť kúzelný salón

Video: Kúzelné opustené španielske sídlo zakladateľa univerzity Neuveriteľná architektúra! 2024, Júl

Video: Kúzelné opustené španielske sídlo zakladateľa univerzity Neuveriteľná architektúra! 2024, Júl
Anonim

Napriek dynamickému rozvoju vedy a zvyšovaniu úrovne vzdelania ľudí stále existuje veľké percento tých, ktorí úprimne veria v čarodejníctvo a predpovede. Túžba laika pozrieť sa do sveta neznámeho v nasledujúcich rokoch pravdepodobne nezmizne. To je dôvod, prečo sa bude vždy požadovať akékoľvek podnikanie súvisiace s mágiou.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - peniaze;

  • - atribúty mágie.

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa o umiestnení kabíny. Vo svojej stratégii by ste mali stavať na základných schopnostiach a talentoch, ktoré vlastníte vy alebo vaši budúci zamestnanci. Môžete sa zamerať na psychologickú pomoc, hypnózu: v tomto prípade bude vaša inštitúcia menej ovplyvnená verejnosťou. Dnes však existuje veľa potenciálnych zákazníkov, ktorí ochotne veria v láskavé kúzla, veštenie, predpovede.

2

Zaregistrujte svoju vlastnú spoločnosť. Kúzla nespadá pod žiadnu klasifikáciu regulačných orgánov, takže budete musieť uviesť iný typ služby, napríklad poradenstvo alebo psychologickú pomoc. Ak vaše činnosti ovplyvňujú zdravie pacientov, budete potrebovať licenciu.

3

Nájdite si miestnosť pre salón. Pre zákazníkov stačí zorganizovať halu alebo recepciu, kúpeľňu, kanceláriu pre prácu. Pokiaľ ide o dekoráciu interiéru, nerobte častú chybu a urobte z nej zlovestné a nepríjemné miesto. Odstráňte lacné a nepodstatné príslušenstvo. Uprednostňujte obmedzený dizajn, tlmené tóny, pohodlný nábytok. Na vytvorenie vhodnej atmosféry budete potrebovať iba niekoľko zaujímavých plagátov na stenách, aromatickú lampu, ako aj nástroje a predmety potrebné na priamu prácu (knihy, karty, sviečky).

4

Zamerajte sa na profesionalitu a efektivitu vašej práce. V podnikaní, ktoré súvisí s mágiou a liečením, je veľmi ľahké klamať ľudí, pretože väčšina vašich zákazníkov sú poverčiví, sugestívni a riadení ľudia. Napriek tomu by vaši špecialisti mali skutočne pomôcť všetkým, ktorí sa uchádzajú o zamestnanie. Ak sami nemáte vhodný talent, najmite ľudí so schopnosťou mimozmyslového vnímania, veštenia, dlane, hypnózy. Špecialisti magického salónu by mali byť vynikajúci psychológovia, analytici a mali by mať tiež dobré životné skúsenosti.

Odporúčaná