obchodné

Ako otvoriť módny butik

Ako otvoriť módny butik

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl
Anonim

Otvorenie módneho butiku môže byť zaujímavou záležitosťou. Butiky sa môžu špecializovať na oblasti, ako sú detské oblečenie, materské oblečenie, módne trendy pre mužov a ženy. Múdro pristupujte k vytvoreniu tohto podnikania.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, čo chcete predať: či sa butik špecializuje na jeden typ produktu. Budete predávať oblečenie, šperky alebo obuv? Urobte solídne rozhodnutie a vyberte si jeden pre začiatok. Sortiment tovaru môžete rozšíriť neskôr, keď začne podnik dosahovať zisk.

2

Vyberte si miesto. Módne butiky sú zvyčajne malé a môžu mať akýkoľvek vzhľad, takže ich umiestnenie zostáva jedným z hlavných problémov. Nájdite atraktívne, viditeľné a blízke podniky, ktoré môžu navštíviť vaši potenciálni zákazníci.

3

Vyberte názov obchodu a vykonajte všetky potrebné úlohy (získajte obchodnú licenciu, otvorte bankový účet atď.). Kúpte si alebo prenajmite vybrané miesto a prečítajte si všetky právne aspekty súvisiace s týmto rozhodnutím.

4

Kúpa tovaru na predaj po dohode s módnymi návrhármi alebo špecializujúca sa na dodávateľov v tejto oblasti. Je lepšie mať čo najviac tovaru na sklade a usporiadať katalógy, kde všetky položky na predaj budú opísané v osobitnej objednávke. Ak plánujete neustále prijímanie nového tovaru, dohodnite sa s dodávateľmi na predbežnom odbere vzoriek nových výrobkov a môžete sa včas rozhodnúť o nových dodávkach tovaru.

5

Ozdobte svoj butik a urobte ho tak odlišným od iných obchodov, ako je tento. Nech je to nezabudnuteľné. Ku každému produktu pridajte špeciálne drobné dotyky, aby okná potešili zákazníkov.

6

Propagujte svoj butik. Umiestnite reklamy do miestnych novín, časopisov, webových stránok - podľa toho, čo vám vyhovuje. Vydajte letáky, ktoré oznamujú otvorenie butiku a ponúkajú špeciálne ceny a zľavy. Udalosť, ako je otvorenie nového butiku, by v žiadnom prípade nemala zostať nepovšimnutá.

Odporúčaná