Druhy činností

Ako otvoriť oddelenie spodného prádla

Ako otvoriť oddelenie spodného prádla

Video: Učíme sa rýchlo - lockpicking alebo ako otvoriť zámok bez kľúča 2 2024, Júl

Video: Učíme sa rýchlo - lockpicking alebo ako otvoriť zámok bez kľúča 2 2024, Júl
Anonim

Ak sa rozhodnete otvoriť spodné prádlo, budete musieť vypracovať podnikateľský plán, zaregistrovať spoločnosť, nájsť vhodné miesto na prenájom maloobchodnej predajne a kúpiť si tovar. V tomto odbore sa môžete spoľahnúť na dobrý zisk. Hlavná vec je usporiadať všetko správne.

Image

Budete potrebovať

  • - počítadlo;

  • - výkladné skrinky;

  • - police;

  • - figuríny;

  • - zavesené;

  • - háčiky;

  • - zrkadlá;

  • - vybavenie miestnosti.

Návod na použitie

1

Najprv vypracujte podnikateľský plán. Zvážte všetky výdavky a k výslednému číslu pridajte 15 - 20%.

2

Rozhodnite sa o koncepcii svojho oddelenia a rozsahu tovaru. Rozhodnite sa, aké spodné prádlo budete predávať. Ak chcete predať drahé značky, musíte si prenajať oddelenie v obchodoch na primeranej úrovni, v strediskách orientovaných na strednú triedu bude požadovaná spodná bielizeň strednej triedy.

3

Ďalším krokom je registrácia spoločnosti. Keď dostanete hotové dokumenty, je čas hľadať miesto predaja.

4

V priechode sa musí otvoriť spodná bielizeň. Môže to byť veľké nákupné centrum alebo reťazový hypermarket. Je lepšie, keď sa vaše oddelenie nachádza na prízemí v rušnej oblasti. Pokiaľ ide o oblasť, môže byť od 10 do 30 metrov štvorcových.

5

Kúpiť vybavenie. Budete potrebovať vitríny, police, pulty, vešiaky, figuríny. Všetko záleží na veľkosti vášho oddelenia. Ak to oblasť umožňuje, nainštalujte miestnosť so zrkadlom. Hlavná vec je krásne a štýlovo navrhnúť obchodnú zónu. Návrh oddelenia by mal napomáhať nakupovaniu.

6

Poslednou fázou bude nákup tovaru. Podľa štatistík je najžiadanejšie spodné prádlo. Je vhodné, aby váš obchod mal široký sortiment tovaru - súpravy spodného prádla, podprsenky a nohavičky všetkého druhu, pančuchový tovar, plavky a pánske spodné prádlo. Dámske spodné prádlo vlastnej veľkosti bude vašim vrcholom a priláka ďalších kupujúcich.

7

Na počiatočný nákup budete potrebovať približne 100 000 rubľov. Príplatok za tento produkt sa pohybuje od 50 do 150%.

8

Spodná bielizeň je žiadaná po celý rok. Najúspešnejšie mesiace sú marec (do 8. marca) a december (do nového roka). V lete stúpa dopyt po plavkách.

Užitočné rady

Najobľúbenejšie značky bielizne:

Naturana, triumf Papillon, Lormar, Lilly, Jolidon, Kellitha, Dimache, Rosme, Lauma, Milavitsa, Xiline, Atlantic, Kay atď.

obchodný plán bielizne

Odporúčaná