Druhy činností

Ako otvoriť koláč

Ako otvoriť koláč

Video: Ako Otvoriť Kokos 2024, Júl

Video: Ako Otvoriť Kokos 2024, Júl
Anonim

Na predaj pečiva v uliciach mesta potrebujete povolenie miestnej správy, jednoduché obchodné vybavenie a distribútora. Vďaka rýchlej návratnosti tohto podniku sa jedno miesto predaja koláčov môže veľmi rýchlo rozvinúť do siete - pre začínajúcich podnikateľov sa tento druh podnikania považuje za najdostupnejší a najprijateľnejší.

Image

Budete potrebovať

  • - povolenie od miestnej správy a dohody o prenájme pôdy;

  • - súbor komerčného vybavenia;

  • - jeden alebo dva vymeniteľné implementátory;

  • - Obchodné vzťahy s niekoľkými výrobcami pekárstva.

Návod na použitie

1

Odošlite žiadosť o čerstvé miesto na predaj pekárne do miestneho obchodného oddelenia. Vo veľkých mestách administratíva rozdeľuje medzi podnikateľov miesta, na ktorých dostávajú právo organizovať teplé jedlo. Na mieste, ktoré bude nakoniec pridelené na vaše účely, si môžete prenajať niekoľko metrov štvorcových pôdy.

2

Získajte vybavenie pre predajňu pečiva - vozík, dáždnik, kôš. Okrem toho si zakúpte zásielku spotrebného materiálu - obrúsky a plastové vrecká. Bude tiež potrebné okamžite vyriešiť otázku zberu odpadu - na žiadosť Rospotrebnadzor by mal vlastník každého takého miesta túto skutočnosť ustanoviť.

3

Dohodnite sa s niekoľkými výrobcami na denných dodávkach pečiva a snažte sa, pokiaľ je to možné, rozšíriť sortiment. Okrem koláčov so zemiakmi a kapustou by ste v cesta mali mať niekoľko druhov sladkých koláčov, tvarohových koláčov, párkov. Nájdite aj „náhradné“ možnosti nákupu pečiva v prípade, že vám bežný dodávateľ z nejakého dôvodu nemôže dodať tovar včas.

4

Nájdite jedného alebo dvoch distribútorov pre predajňu pekárne a zároveň vytvorte platobnú schému pre ich prácu, ktorá bude zahŕňať pevnú časť aj percento z príjmu. Pokiaľ máte iba jednu zásuvku, nie je vhodné prenajímať nakladač a vodiča, aby ste mohli dodať tovar, budete musieť vykonávať svoje funkcie sami.

Užitočné rady

Rozsah vašej zásuvky môžete rozšíriť predajom nealkoholických nápojov, preto musíte kúpiť a pripojiť chladničku k elektrine vhodného formátu.

Nakúpte dávku koláče, počítajúc na jeden deň predaja - podľa noriem Rospotrebnadzor sa lehota na predaj tohto tovaru meria za jeden deň.

  • Horúce pečenie na ulici ako podnikanie
  • ako otvoriť pekáreň

Odporúčaná