nepopulárne

Ako otvoriť z druhej ruky

Ako otvoriť z druhej ruky

Video: Jak otevřít pivo (holýma rukama) 2024, Smieť

Video: Jak otevřít pivo (holýma rukama) 2024, Smieť
Anonim

Second hand store sa môže stať pre podnikateľa rozpisom pera a hlavného podnikania. Tento vysoko výnosný a ziskový podnik prosperuje po celom svete. Je pravda, že väčšina Rusov stále verí, že obliekanie do použitých odevov nie je príliš dobré. V zahraničí je situácia úplne opačná. No vôbec sa nepovažuje za hanebné nosiť použité oblečenie. Našťastie sa vedomie našich občanov mení pomerne rýchlo. A to dáva dôveru v rozvoj tohto výnosného podnikania v našej krajine.

Image

Návod na použitie

1

Otvorenie druhej ruky je ľahké a lacné. Vyžaduje si to minimum finančných prostriedkov. Bazarskí majitelia investujú v prvých mesiacoch v priemere od 50 000 do 100 000 rubľov. Táto suma zahŕňa: nájom, oblečenie, vybavenie. Doba návratnosti - do 1 roka. Priemerný zisk priemerného obchodu je v priemere 500 - 1 000 dolárov mesačne.

2

V obchode s použitým tovarom musíte nájsť správne miesto. Nie je potrebné usilovať sa o centrum mesta, prenájom a konkurenciu, sú také vysoké, že nemôžete investíciu vrátiť. Ideálnym miestom je priestor na spanie alebo najbližšie k rušnej ulici. Optimálna veľkosť použitého obchodu s odevmi je od 40 m2. SES a hasiči nemajú osobitné požiadavky na použité obchody. Jeden by mal byť pripravený na svoje časté návštevy. Obchod musí mať neustále na sklade 20 litrov technickej vody, čistiacich prostriedkov. Pre zamestnancov je potrebné vybaviť oddychové miesto.

3

Vybavenie by sa malo kupovať na základe toho, že 10 kg odevov by malo byť na 1 meter štvorcový priestoru. Tento objem výroby vám umožňuje rýchlo predať tovar a dosiahnuť zisk. Ak máte veľkú izbu, rozdeľte ju na časti. Pomôže to kupujúcemu správne sa orientovať a nebude sa túlať po miestnosti. Oblečenie je zavesené na vešiakoch a je rozložené na policiach. Mnoho predajní odevov používa ako vitríny bežné stoly alebo balíky. Toto je veľmi chúlostivý výpočet. Koniec koncov, keď sa človek ponorí do hromady oblečenia na dlhú dobu a nakoniec nájde niečo viac alebo menej obľúbeného, ​​verte mi, nebude mu za to peniaze. Koniec koncov, trávil čas a nervy hľadaním tejto veci.

4

Najvýhodnejšie je vybrať si jedného dodávateľa a kúpiť tovar vo veľkých množstvách. To vám umožní získať špeciálne zľavy. S výberom dodávateľa odevov by sa však malo zaobchádzať zvlášť opatrne. Hromadné dodávky by mali byť nepretržité, primerané ceny a kvalita oblečenia by mala zodpovedať kategórii. Ak váš dodávateľ rozdáva roztrhané, špinavé a zdeformované oblečenie na „luxusný“ z druhej ruky, mali by ste premýšľať o budúcnosti. Na mesiac práce potrebuje obchod s priemernou bežkou asi 1 tonu vecí. Použité oblečenie pre obchody sa zvyčajne predáva v balíkoch po 100 kg. Pred nákupom sa obal obvykle otvára a kontroluje. Ak je zákazník nespokojný, otvorte a vyhodnoťte druhú tašku. Potom musí byť jeden z týchto dvoch balíkov uplatnený.

5

Posledným krokom je reklama. Čím viac ľudí zistí existenciu vášho z druhej ruky, tým rýchlejšie predáte produkt. Svetlé nápisy, letáky a billboardy poskytujú maximálny výnos. Nemá zmysel kupovať billboardy podľa okresov alebo miest, pretože ide o nákladnú a menej vhodnú možnosť pre váš typ podnikania.

Špeciálne ponuky fungujú dobre. Môžu sa meniť týždenne. Ak to príjem umožňuje, mali by ste si na balenie objednať lacné firemné balíčky. To má pozitívny vplyv na kupujúcich aj okoloidúcich.

Užitočné rady

Ako hodnotiť veci pre obchod s oblečením z druhej ruky.

Mnoho majiteľov obchodov s odevmi robí na všetkých odevoch rovnaký zábal. Iní účtujú cenu za vec v závislosti od jej stupňa.

Odevy sa delia do 4 tried: Extra, Lux, 1. a 2. ročník.

Nápady pre podnikanie. Ako otvoriť z druhej ruky v roku 2018

Odporúčaná