obchodné

Ako zaregistrovať platobný terminál

Ako zaregistrovať platobný terminál

Video: NCR CX7 POS Terminal Highlights 2024, Júl

Video: NCR CX7 POS Terminal Highlights 2024, Júl
Anonim

Platobné terminály by sa mali inštalovať na malej ploche približne 1 m2. Pomocou terminálov môžete platiť za rôzne služby: verejné služby, mobilná komunikácia, internet, pôžičky v mnohých bankách. Toto podnikanie je vysoko relevantné. Pred začatím však musíte vytvoriť podnikateľský plán a predvídať možné náklady.

Image

Návod na použitie

1

Zamyslite sa nad tým, ktorá právna forma je pre vás vhodnejšia. Platobný terminál môžete zaregistrovať ako podnikateľskú činnosť ako právnická osoba alebo ako súkromný podnikateľ.

2

Otvorte si účet v spoľahlivej banke. Preštudujte si pracovné podmienky niektorých platobných systémov: E - pay a E - port. Potom uzavrite zmluvu s najvhodnejšími z nich.

3

Nezabudnite, že umiestnenie platobného terminálu je rozhodujúce pre rozvoj podnikania. Preto pozorne preštudujte najvhodnejšie miesta pre inštaláciu zariadenia. Zároveň môžete zvážiť nákupné a zábavné centrá, hypermarkety, obchodné centrá. Všimnite si, že bod pre cross-country bol najmenej tisíc ľudí denne. Ďalej venujte pozornosť ochrane a elektrine. Ak nikto nestráca váš platobný terminál, môže byť vyplienený alebo poškodený.

4

Zhromaždiť balík dokumentov potrebných na pripojenie terminálu: - notársky overené osvedčenie o štátnej registrácii alebo osvedčenie o zápise príslušných údajov do Jednotného štátneho registra právnických osôb o registrácii tejto právnickej osoby, - osvedčenie overené notárskou verejnosťou o registrácii tejto právnickej osoby u daňových orgánov, - splnomocnenie pre osobu, ktorá podpísaná dohoda, ak sa podpísanie zmluvy uskutočnilo na základe plnomocenstva, - rozhodnutie alebo protokol valného zhromaždenia o zvolení vedúceho právneho zástupcu; ICA (to platí len pre právnické osoby ako LLC, Inc alebo spoločnosti).

5

Najjednoduchšia možnosť registrácie platobného terminálu je podľa mena. V takom prípade musíte kontaktovať daňový úrad a zaregistrovať sa a zvoliť potrebné kódy OKVED. Potom vyplňte potrebné formuláre a zaplatte registračný poplatok. Ak chcete, môžete si urobiť pečať.

ako zaregistrovať platobný systém

Odporúčaná