obchodné

Ako otvoriť službu

Ako otvoriť službu

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl
Anonim

Chemické čistenie je jednou z takzvaných „klasických“ služieb v sektore spotrebiteľských služieb. Dobre organizovaná spoločnosť zaoberajúca sa čistením odevov nezostane bez klientov a aj pri nízkych nákladoch na služby prinesie výrazný zisk vďaka jednému obratu.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Miestnosť spojená s nepretržitým prísunom vody a elektriny

  • 2. Balík zložiek a povolenia

  • 3. Súbor špecializovaného vybavenia a nábytku

  • 4. Účastníci (5 osôb)

  • 5. Reklamné médiá (vizitky, letáky)

  • 6. Vypracovaný formulár na príjem objednávok

Návod na použitie

1

Začnite sa pripravovať na otvorenie čistiarne tým, že vyriešite najzložitejší problém - nájdite si miesto. Obtiažnosť spočíva v tom, že tento predpoklad musí spĺňať množstvo požiadaviek, pričom sa musí zistiť, ktoré z vás a vašej inštitúcie môžu byť pre množstvo potenciálnych zákazníkov mimo dosahu. Aspoň 50 metrov by malo oddeľovať chemické čistenie odevov od všetkých obytných budov alebo stravovacích zariadení, a na takom mieste si to pravdepodobne čoskoro všimnú. Napriek tomu je možné nájsť úspešné riešenia spĺňajúce túto podmienku.

2

Uistite sa, že v miestnosti, v ktorej ste hľadali zariadenie na chemické čistenie, je potrebné potrebné inžinierske spojenie. Zariadenia používané na čistenie odevov sa rovnajú výrobným zariadeniam, a preto spotrebúvajú veľké množstvo elektrickej energie. Fungovanie suchého čistenia okrem toho vyžaduje nepretržité zásobovanie vodou a výkonný systém na jeho odstránenie.

3

Nakúpte zariadenie na chemické čistenie, ktoré sa ešte nesnaží poskytnúť obrovské výrobné kapacity. Na začiatok bude stačiť sada nevyhnutných „jednotiek“ - stroj na spracovanie odevov s perchlóretylénom, veľký žehliací stôl, kompresor a generátor pary, niekoľko figurín so vzduchom a para na odstránenie škvŕn. Pridajte k tomu nábytok na uskladnenie oblečenia a pult na jeho príjem / doručenie a vaša služba chemického čistenia je pripravená.

4

Nájom zamestnancov, ktorí budú slúžiť spoločnosti, ktorá poskytuje služby chemického čistenia. Bude potrebovať dvoch pracovníkov (pracovníkov na zmeny), dvoch žehličiek a príjemcu oblečenia. Je lepšie vybrať servisného personálu, ktorý už má skúsenosti, pretože manželstvo pri práci s odevmi klientov môže spôsobiť vážne problémy.

Užitočné rady

Pri plánovaní suchého čistenia berte do úvahy sezónny faktor - na jeseň pred prechodom na zimné oblečenie sa mnohým ľuďom obzvlášť stáva, že využívajú služby tohto zariadenia.

Pri prijímaní odevov by vaši zamestnanci mali venovať pozornosť štítkom obsahujúcim informácie o prijateľných spôsoboch ich spracovania a ak ich neexistujú, upozorňujú zákazníkov na možné riziká.

Odporúčaná