Druhy činností

Ako otvoriť svoju vlastnú manželskú agentúru

Ako otvoriť svoju vlastnú manželskú agentúru

Video: Čo jem počas dňa (What I Eat in a Day) 2024, Júl

Video: Čo jem počas dňa (What I Eat in a Day) 2024, Júl
Anonim

Je dobré zarobiť si peniaze na šťastie ostatných - je to celkom možné, ak sa rozhodnete otvoriť svoju vlastnú manželskú agentúru. Na založenie tohto podniku nepotrebujete veľký počiatočný kapitál.

Image

Manželská agentúra je neustále sa rozvíjajúca firma

Moderný zaneprázdnený človek nemá takmer žiadny čas na živú komunikáciu. Je pre neho mimoriadne ťažké získať nových známych. Mnoho osamelých mužov hľadá svoju spásu z osamelosti pomocou služieb manželských agentúr, ktoré pomáhajú pri hľadaní spoľahlivého životného partnera. Aj ženy sa často pýtajú: ako nájsť manžela, s ktorým môžete vytvoriť silnú rodinu a mať deti. Môžete skúsiť nájsť životného partnera sami pomocou služieb online zoznamovacích webov, ale tu sa môžete veľmi ľahko stretnúť s profesionálnymi podvodníkmi, gigolomi a iba s ľuďmi spojenými manželstvom, ktorí sa chcú baviť na boku. Nie je prekvapujúce, že každý rok sa čoraz viac slobodných ľudí obracia na špeciálne sobášne agentúry.

Kde začať

Na otvorenie vlastnej manželskej agentúry nepotrebujete veľké investície. Stačí nájsť kancelárske priestory alebo dokonca najskôr vybaviť kanceláriu vo vašom byte. Samozrejme za predpokladu, že máte bývanie na prízemí v dobrej oblasti mesta.

Okamžite sa musíte rozhodnúť o koncepcii vašej agentúry. Zapojíte sa do medzinárodného randenia alebo do Ruska. Chcem povedať, že v týchto dvoch oblastiach bude najlepšie rozvíjať sa súčasne. Je módne zarobiť oveľa viac na medzinárodnom zoznamovaní, takže stojí za to okamžite začať spoluprácu s obľúbenými zahraničnými manželskými agentúrami s dobrou povesťou.

Image

V počiatočnej fáze založenia vášho podnikania hrá reklama obrovskú úlohu, ktorá vám pomôže vytvoriť zákaznícku základňu. Nie je potrebné šetriť na reklame. Obráťte sa na služby reklamnej agentúry, ktoré vám pomôžu vytvoriť imidž vašej firmy a inšpirovať všetkých vašich potenciálnych zákazníkov s nádejou, že im to pomôže nájsť spoľahlivého životného partnera.

kancelária

Kancelária by mala byť v centre mesta. Pred otvorením je vhodné vykonať malú opravu v kancelárii, aby sa návštevníkom vytvorila najpohodlnejšia atmosféra. Všetky izby musia byť vybavené krásnym a pohodlným čalúneným nábytkom.

Z technológie budete potrebovať počítač s prístupom na internet, skener, tlačiareň, kopírku a telefón. Nezabudnite získať dobrý trezor, v ktorom budete ukladať profily zákazníkov, ktoré obsahujú osobné údaje.

Aký je zisk manželskej agentúry

Musíte sa sami rozhodnúť, s kým a v akej výške sa bude účtovať. Medzinárodné manželské agentúry platia väčšinou muži.

Zahraniční ženích sú veľmi populárni pri kúpe databázy potenciálnych neviest. Toto je ďalšia dôležitá položka vášho príjmu. Stačí len vytvoriť databázu krásnych, zaujímavých a vzdelaných neviest. Môžete tiež spoplatniť nevesty za poskytnutie databázy ženíchov.

Image

Organizácia manželských zájazdov je ďalšou položkou vášho príjmu. Takéto projekty sa vykonávajú spoločne so zahraničnými partnermi a prinášajú agentúre dobrý zisk. Účelom takejto udalosti sú osobné stretnutia zahraničných snúbencov s nevestami. Niekoľko desiatok mužov, ktorí vážne myslia na manželstvo, prichádza na takéto večery. Na orientačný večer si prenajmete izbu v klube alebo reštaurácii a pozvete dvakrát toľko potenciálnych neviest. Muži by mali mať na výber. Výdavky spojené s organizáciou takejto udalosti znáša spravidla zahraničná strana. Ak sa pár vytvorí v dôsledku manželského turné, dostanete od zahraničných partnerov značnú odmenu.

„Expresné datovanie“ je ďalší druh zárobku manželskej agentúry. Jedná sa o veľmi pohodlný typ datovania, ktorý si získava čoraz väčšiu popularitu každý rok. Ak to chcete urobiť, musíte si prenajať izbu a pozvať rovnaký počet mužov a žien v určitej vekovej kategórii. Samotná udalosť pozostáva zo série krátkych 5-10 minútových termínov. Ukazuje sa, že všetci účastníci sa navzájom spoznávajú. Dievčatá si sadnú za stoly a muži si sadnú po nich, po čase hostiteľ vydá signál, že dialóg je ukončený. Každý účastník večera má špeciálnu „sympatickú kartu“, ktorá uvádza čísla žiadateľov o ruku a srdce. Ak sa sympatie zhodujú, agentúra pošle navzájom kontakty účastníkov.

Zákaznícky servis

Image

Zamestnanci vašej agentúry musia mať kvalifikovaného psychológa, ktorý vedie rozhovor s každým klientom.

Bohužiaľ, pre niektorých ľudí je veľmi ťažké nájsť správneho páru. Otvorená diskusia o problémoch s psychológom vám v budúcnosti pomôže vyhnúť sa neprimeraným nárokom a obvineniam proti vám.

Psychológ musí jasne definovať zámery klientov agentúry. Koho sa chcú stretnúť a za akým účelom. Je to psychológ na plný úväzok, ktorý by mal začať s vypĺňaním dotazníka, ktorý vyplnia klienti agentúry.

Odporúčaná