obchodné

Ako otvoriť svoje platobné terminály

Ako otvoriť svoje platobné terminály

Video: Ako si nastaviť stolový platobný terminál 2024, Júl

Video: Ako si nastaviť stolový platobný terminál 2024, Júl
Anonim

Sieť platobných terminálov je efektívnym spôsobom pasívneho výnosu, keď dobre umiestnený platobný bod pre rôzne služby prináša denný zisk bez akéhokoľvek zapojenia podnikateľa.

Image

Budete potrebovať

  • - dohoda s jedným z platobných systémov na federálnej úrovni;

  • - jeden alebo viac terminálov kompatibilných s operačným režimom vybraného platobného systému;

  • - prenájom jedného alebo viacerých miest terminálov (o rozlohe 1 m2);

  • - Prevádzkovateľ a technik pravidelne (pre veľkú sieť).

Návod na použitie

1

Vyberte si platobný systém, s ktorým budete musieť uzavrieť dohodu o spolupráci - príležitosť zarobiť pomocou okamžitých platobných terminálov poskytuje niekoľko najväčších ruských systémov. Teoreticky existuje možnosť vytvorenia vlastného platobného systému so sieťou terminálov, ale toto je úplne iný biznis - budete potrebovať veľa povolení a licencií, ako aj veľký personál.

2

Kúpte si jeden alebo viac terminálov za úhradu. Zariadenia s ladeným softvérom sú dodávané prostredníctvom toho istého platobného systému, s ktorým ste uzavreli dohodu, už nemôžete používať terminály iných dodávateľov. Avšak aj zariadenia toho istého poskytovateľa sa môžu líšiť v ich konfigurácii - existuje možnosť zvoliť si stroje, ktoré sú menej alebo viac odolné voči vonkajším vplyvom, ako aj typy prijímačov faktúr (viac či menej spoľahlivé).

3

Nájdite miesto, kam chcete terminál umiestniť. Pri výbere miesta je potrebné riadiť sa mnohými hľadiskami, pričom treba predovšetkým počítať, či bude toto miesto prospešné a či bude možné z hľadiska technického hľadiska zabezpečiť prevádzku terminálu. Prvý faktor je zabezpečený vysokou prevádzkou vybraného miesta, druhým je možnosť pripojenia k sieti a GPRS.

4

V prípade, že počet terminálov, ktoré ste nainštalovali, už nemôžete sami opravovať, najmite ďalších zamestnancov. Na podporu prevádzky siete pozostávajúcej z viac ako piatich platobných terminálov sa od prevádzkovateľa vyžaduje, aby monitoroval platobné operácie na diaľku, ako aj technika, ktorý eliminuje poruchy terminálov a nahrádza registračnú pokladňu.

Užitočné rady

Najlepším riešením problému zaistenia výnosov získaných každý deň je kontaktovať profesionálnych zberateľov, tj bezpečnostnú agentúru alebo banku, ktorá má vlastnú službu inkasa.

10 platobných terminálov

Odporúčaná