nepopulárne

Ako otvoriť kvetinárstvo

Ako otvoriť kvetinárstvo

Video: Katkine kytice #4 aranžmány - Kvety pre Vás 2024, Júl

Video: Katkine kytice #4 aranžmány - Kvety pre Vás 2024, Júl
Anonim

Kvety a aranžmány kvetín sú veľmi populárne ako darčeky priateľom, príbuzným, blízkym, obchodným partnerom. Nakupujú sa počas sviatkov a akýchkoľvek iných dní na zdobenie hotelov, barov, reštaurácií, kúpeľov. Preto, ak máte radi kvety, umenie a dizajn a stále máte podnikateľského ducha, potom začatie podnikania otvorením kvetinárstva bude tým správnym krokom.

Image

Budete potrebovať

  • Nábytok do obchodu so zariadeniami

  • Internet

  • chladiča

  • Nože a záhradnícke nožnice

  • pulty

  • vázy

  • počítačový

  • tlačiareň

Návod na použitie

1

Ak chcete otvoriť kvetinárstvo, mali by ste najprv získať základné vzdelanie v tejto oblasti. Môžete sa prihlásiť napríklad na kvetinárske kurzy. Neubližuje sa zoznámeniu sa s odbornou literatúrou. Sledujte floristické správy online. Zostaňte v obraze a pochopte trendy.

2

Zaregistrujte svoju firmu - vyberte právnu štruktúru a názov organizácie. Existuje veľa advokátskych kancelárií, ktoré vám poradia za malý poplatok a pomôžu s prípravou potrebných dokumentov.

3

Nájdite si priestor pre budúci kvetinárstvo. Vyberte miesto s vysokou návštevnosťou, ktoré je otvorené na zobrazenie potenciálnym zákazníkom. Získajte vybavenie a nástroje, ktoré potrebujete pre obchod.

4

Vyberte dodávateľov kvetinárstva. Pozrite sa na zoznamy organizácií, od ktorých si môžete kúpiť kvety - skleníky, farmy a poľnohospodárske podniky. Uistite sa, že hľadáte recenzie od existujúcich zákazníkov o potenciálnych dodávateľoch, ich kvalite výrobkov a dodacích podmienkach.

5

Vybavte a ozdobte svoj obchod. Zvýšte atraktivitu výkladnej skrinky pre ľudí okolo. Využite znalosti získané v kvetinárskych kurzoch av online časopisoch o kvetinárstve.

6

Zamyslite sa nad ďalšími výhodami pre zákazníkov kvetinárstva, ako sú dodávky alebo služba na vytváranie kreatívnych pozdravov. Ďalšie možnosti zákazníckeho servisu môžu byť rozhodujúcim faktorom, ktorý ovplyvní výber kupujúceho v prospech vášho obchodu.

7

Inzerujte svoju kvetinárstvo. Vytvorte si pohodlný a intuitívny web. A počkajte na prílev nových zákazníkov.

Odporúčaná