Druhy činností

Ako otvoriť masážnu miestnosť

Ako otvoriť masážnu miestnosť

Video: Priestory na prenájom - ul. Národná 2024, Jún

Video: Priestory na prenájom - ul. Národná 2024, Jún
Anonim

V nedávnej dobe sa masáž uskutočňovala iba v nemocniciach, na klinikách alebo v sanatóriách. Teraz sa masáž vykonáva vo všetkých inštitúciách a salónoch, ktoré sú zamerané na zlepšenie a udržanie dobrej fyzickej kondície. Otvorenie osobnej masážnej miestnosti nevyžaduje veľké investície. Finančné prostriedky investované do masážnej miestnosti sa veľmi rýchlo vyplácajú, najmä ak priťahujete vynikajúcich odborníkov. Ak chcete otvoriť masážnu miestnosť, musíte poznať niektoré pravidlá otvárania zariadení a administratívy pre tento druh podnikania.

Image

Návod na použitie

1

Na otvorenie masážnej miestnosti nepotrebujete žiadne licencie. Iba v prípade poskytovania iných terapeutických služieb, ako sú masáže.

2

Nájdite ten pravý priestor pre vašu masáž. Mala by byť umiestnená na prízemí, na frekventovanom mieste mesta, byť vybavená kohútikom s teplou a studenou vodou a kanalizáciou. Koľko metrov štvorcových budete mať na prenájom priestorov. Na prácu jednej masérky je potrebná plocha 10 až 15 metrov štvorcových. Závisí to od toho, koľko masérov bude pracovať vo vašej kancelárii a od ktorej oblasti.

3

Pri výbere miesta pre masážnu miestnosť musíte premýšľať o tom, aké právne postavenie získate. Pre malé podniky je najvhodnejšia právna forma spoločnosti s ručením obmedzeným. Jeho dizajn môže byť zverený odborníkom alebo to urobiť sami. Pripravte si dokumenty, choďte na notára, zaregistrujte svoje podnikanie na daňovom úrade a získajte povolenie na vykonávanie tohto podnikania. Otvorte si bankový účet v registrovanej spoločnosti.

4

Po príprave právnej formy podnikania sa zaoberajte vybavením kancelárie a výberom pracovníkov, ktorí pre vás budú pracovať. 30% ľudí, ktorí potrebujú liečebnú masáž, je pripravených ísť kamkoľvek, ak masáž vykonáva iba dobrý odborník. Masážni terapeuti preto musia nájsť dobrých. Inzerujte vo všetkých médiách o nábore. Vaše podnikanie bude prosperovať, iba ak sú profesionáli dobrí. S chudobnými masérmi nepomôže ani najmodernejšie vybavenie a vybavenie izieb.

5

V blízkosti masážnej miestnosti musí byť kúpeľňa. Vložte do kancelárie počet pohoviek podľa počtu súčasne pracujúcich špecialistov. Miesto každého masážneho terapeuta by malo byť vybavené obrazovkou. Kúpte si uteráky a masážne oleje. Na umývanie uterákov a prestieradiel každý deň vložte práčku. Uteráky a plachty musia byť vybavené špeciálnou skrinkou. Malo by existovať aj miesto pre vyzliekanie a obliekanie zákazníkov.

6

Aby ste SES mohli začať pracovať a neexistovali žiadne ďalšie sťažnosti, zakryte steny a dno masážnej miestnosti umývateľnými materiálmi. Je potrebné ich denne spracovať špeciálnymi dezinfekčnými prostriedkami.

7

Masážna miestnosť môže byť dodatočne vybavená špeciálnym masážnym kreslom.

8

Ceny služieb musia byť stanovené primerane. Stáli zákazníci podporujú ďalšie zľavy a vydávajú pravidelnú zákaznícku kartu.

9

Neustále inzerujte o kancelárii v médiách. Keď vaša kancelária získa masovú popularitu, môže sa zastaviť inzercia.

Venujte pozornosť

Masáž sa najlepšie vykonáva v izolovanej teplej miestnosti, ktorej teplota vzduchu by mala byť od + 20 do +22 stupňov, inak sa pacient bude cítiť nepohodlne. Masážna miestnosť by mala byť dobre osvetlená, pretože pri nedostatočnom osvetlení sa terapeut rýchlo unaví.

aké dokumenty otvoriť kanceláriu

Odporúčaná