nepopulárne

Ako otvoriť pet shop

Ako otvoriť pet shop

Video: How to Unlock the NEW PET SHOP VAULT! SECRET KEY LOCATION // Adopt Me 2024, Smieť

Video: How to Unlock the NEW PET SHOP VAULT! SECRET KEY LOCATION // Adopt Me 2024, Smieť
Anonim

Otvorenie obchodu s domácimi zvieratami, rovnako ako akýkoľvek iný druh podnikania, je sprevádzané absolvovaním niekoľkých etáp. Vyhliadky na takýto podnikateľský nápad sú dobré - dokonca aj malý odbyt môže priniesť majiteľovi zisk. Vypracovanie podrobného obchodného plánu pomôže otvoriť obchod so zvieratami a zohľadniť všetky nuansy obchodu.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte podnikateľský plán. Zahrňte do nich všetky výdavky - prenájom alebo údržba priestorov, ich opravy a príprava, obstarávanie, reklama, náklady na komerčné vybavenie atď. Zamyslite sa nad tým, aké kroky podniknete na prilákanie zákazníkov (darčekové balenie, propagačné akcie atď.). Uveďte množstvo peňazí potrebných na otvorenie obchodu.

2

Získajte všetky povolenia. Obráťte sa na miestne úrady pre evidenciu a skontrolujte zoznam potrebných povolení a dokladov - licencia, povolenie na dovoz tovaru, zvieratá, uzavretie požiarnej kontroly a hygienická a epidemiologická stanica.

3

Vyberte si izbu pre obchod. Je lepšie otvoriť obchod s domácimi zvieratami v blízkosti veľkých maloobchodných predajní - trhov, supermarketov, v blízkosti parkovísk alebo v obytných štvrtiach (tj tam, kde nebudú konkurenčné obchody). Vyberte si maloobchodné priestory s dostatočným priestorom - tam budete musieť umiestniť obchodné poschodie, sklad, technickú miestnosť atď. Môžete si prenajať oblasť alebo kúpiť obchod v nehnuteľnosti. Druhá možnosť je vhodnejšia z dôvodu rastúcich nákladov na platenie nájomného.

4

Nájom zamestnancov. Kvalifikácia predajcov by mala byť primeraná - osoba musí milovať zvieratá, rozumieť tovaru, radiť kupujúcim, byť priateľská a vítajúca. V ideálnom prípade musíte najať dvoch predajcov, ktorí budú pracovať na smeny. Prítomnosť veterinárnej špecializácie je veľmi žiaduca, pretože iba veterinárny lekár predpíše potrebné lekárske predpisy a poskytne praktické rady. Zadajte zamestnancov účtovníka, riaditeľa, merchandisera.

5

Zamyslite sa nad sortimentom. Čím viac produktov môžete ponúknuť, tým širší bude váš okruh zákazníkov. Začnite s požadovaným minimom a v procese úprav objednávok v súlade s dopytom.

Súvisiaci článok

Ako získať obchod so zvieratami

obchod so zvieratami od začiatku

Odporúčaná