obchodné

Ako otvoriť svoju sprostredkovateľskú spoločnosť

Ako otvoriť svoju sprostredkovateľskú spoločnosť

Video: EVANJELIUM NA DNES: Podobenstvo o boháčovi a chudobnom Lazárovi 2024, Smieť

Video: EVANJELIUM NA DNES: Podobenstvo o boháčovi a chudobnom Lazárovi 2024, Smieť
Anonim

Otvorenie maklérskej spoločnosti je podľa účastníkov trhu, samozrejme, dobrým a ziskovým podnikom. Všetky tieto činnosti však zostávajú relevantné iba v jednom konkrétnom smere - pôsobenie na trhoch s akciami a cennými papiermi.

Image

Budete potrebovať

  • - prenajaté priestory;

  • - maklér;

  • - osobný bankový účet;

  • - notárske doklady.

Návod na použitie

1

Vyberte typ sprostredkovateľskej spoločnosti. Dnes je lepšie otvoriť makléra namiesto internetového makléra. Prvým typom je organizácia, ktorá spolupracuje s inými dlho známymi hospodárskymi štruktúrami. Pomáha to minimalizovať riziko a náklady spojené s realizáciou podnikateľských nápadov a zvyšovať ziskovosť podniku.

2

Zaregistrujte spoločnosť ako právnická osoba. Ďalej navštívte príslušné orgány a získajte licenciu, ktorá oprávňuje na poskytovanie sprostredkovateľských služieb.

3

Prenájom potrebného personálu. Je lepšie, ak poznáte profesionálnych ľudí pracujúcich v oblasti predaja akcií. Na začiatku nebudete potrebovať veľa pracovných miest, bude stačiť len pár ľudí, ktorí vedia, že ich práca je.

4

Vyberte si prenajaté priestory podľa štátu, je lepšie s malým rozdelením do dvoch zón: kancelária pre zamestnancov spoločnosti a recepcia pre komunikáciu so zákazníkmi. Najdôležitejšie prostriedky potrebné pre bežnú prevádzku sú telefón a počítač s vysokorýchlostným bezdrôtovým internetom. Nezabudnite to všetko nainštalovať vo svojej kancelárii.

5

Získajte prostriedky na reklamu. Poskytuje ich materská spoločnosť, v ktorej záujme je zastúpenie vašej organizácie. Ďalšou výhodou začatia podnikania ako sprostredkovateľa je preto výhoda získania nákladov na propagáciu vďaka úsiliu finančnej inštitúcie, ktorá vás vzala „pod svoje krídlo“. Rozpočet na reklamu v budúcnosti je zvyčajne rozdelený na 50/50.

6

Vyberte si cieľové publikum. Je ľahké to urobiť, ak ste schopní kvalifikovane vytvoriť stratégiu pre svoje činy. Napríklad reklama sa najlepšie dáva na prvom mieste na vysielacích kanáloch, ktoré mladí ľudia sledujú, ako aj na ľuďoch stredného veku.

Venujte pozornosť

Keď otvoríte regionálnu sprostredkovateľskú kanceláriu, nemali by ste minúť rozpočet na reklamu na internete. Táto udalosť bude mať malý účinok, a preto zostáva plytvaním peniazmi.

Založenie maklérskej spoločnosti

Odporúčaná