Druhy činností

Ako poskytovať špedičné služby

Ako poskytovať špedičné služby

Video: Špedičné služby Bytča EASY SPED 2024, Júl

Video: Špedičné služby Bytča EASY SPED 2024, Júl
Anonim

Je ľahké otvoriť špedičnú spoločnosť. Ak urobíte všetko správne, môže to byť veľmi výhodné. V takmer každej ekonomickej situácii je doprava z hľadiska prepravy tovaru tým správnym produktom, pretože Vždy budú existovať organizácie, firmy, jednotlivci, ktorí potrebujú zasielateľské služby.

Image

Budete potrebovať

  • - miestnosť, najlepšie s garážou alebo trvalé parkovacie miesto;

  • - preukaz oprávňujúci vykonávať túto činnosť;

  • - spoľahliví zamestnanci;

  • - vybavenie pre prácu s klientmi (počítač, telefón, fax, tlačiareň atď.).

Návod na použitie

1

Najprv musíte určiť typ poskytovaných služieb. Môžete si vybrať z dopravy, ako sú taxíky, lekárska preprava, kuriérske služby, obchodná preprava a charterové lety. Každý druh má svoje vlastné vlastnosti. Z tohto dôvodu je potrebné zvoliť oblasť činnosti, ktorá bude najviac konkurencieschopná v podmienkach vášho mesta a lokality.

2

Obráťte sa na miestny orgán štátnej správy (administratívu) a určte, čo musíte urobiť a aké doklady musíte zhromaždiť, aby ste otvorili organizáciu na poskytovanie špedičných služieb. Spravidla budete musieť získať niekoľko povolení, ako aj vydať licenciu s registráciou na miestnych, štátnych alebo národných dopravných oddeleniach.

3

Nájdite poisťovacie spoločnosti, ktoré sa zaoberajú vybraným spôsobom prepravy. Zoznámte sa s recenziami o nich, zistite, ako dlho existujú na trhu služieb a ako kvalitatívne pracujú. Na základe analýzy vyberte spoločnosť, ktorá je pre vás najvhodnejšia.

4

Získajte autá, ktoré potrebujete pre svoje podnikanie. Je na vás, aby ste sa rozhodli, či to budú nové alebo podporované modely, či to stojí za to šetriť alebo nie. Ak je ojazdené auto nezabudnite si ho najprv skontrolovať v servise. Ak si kúpite veľký vozový park, môžete počítať s poskytnutím veľkoobchodných zliav od predajcu.

Venujte pozornosť

Vytvorte pre svoju spoločnosť webovú stránku s kontaktnými údajmi a podrobnosťami, ako aj s úplným zoznamom poskytovaných služieb.

Užitočné rady

Inzerujte svoje špedičné služby a prilákajte viac zákazníkov. Vďaka internetu môžete takmer okamžite upútať pozornosť mnohých zákazníkov. Uverejňujte reklamy na dopravné služby v miestnych novinách a časopisoch.

Federálny zákon z 8. 11. 2007 N 259-ФЗ (zmenený a doplnený 11. júna 2011) „Charta cestnej dopravy a mestskej pozemnej elektrickej dopravy“

Odporúčaná