Druhy činností

Ako otvoriť zásuvku s telefónmi

Ako otvoriť zásuvku s telefónmi

Video: Huawei P20 and P20 Pro - How to Insert SIM Cards 2024, Júl

Video: Huawei P20 and P20 Pro - How to Insert SIM Cards 2024, Júl
Anonim

Začať podnikanie s mobilnými telefónmi je dosť ťažké, pretože trh je rozdelený medzi veľkých hráčov. Aj malá predajňa však môže priniesť dobrý príjem s kompetentnou a premyslenou organizáciou.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - počiatočný kapitál;

  • - vybavenie;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Po zaregistrovaní sa ako samostatný podnikateľ vyhľadajte priestory svojej predajne. Kľúčovým faktorom je v tomto prípade jeho umiestnenie a priechodnosť. Po dokončení prehľadávania vyriešte organizačné problémy s hasičským zborom a postarajte sa o bezpečnosť.

2

Vykonajte nejaký marketingový prieskum. Posúdiť úroveň zákazníkov, analyzovať prítomnosť konkurentov a ich konanie. Buďte pripravení na skutočnosť, že v okolí sa pravdepodobne nachádzajú obchody vedúcich hráčov na trhu s mobilnými telefónmi. Ak sa však kompetentne priblížite k pravidlám sortimentu a štandardom služieb zákazníkom, môžete si obsadiť svoj vlastný priestor.

3

Zamyslite sa nad sortimentom. Na jednej strane by ste mali ponúkať najpopulárnejšie a najrelevantnejšie modely. Na druhej strane je výhodné odlišovať sa od konkurencie. To je možné dosiahnuť pomocou premyslenej cenovej politiky pre známe značky telefónov a zavedením niekoľkých exkluzívnych položiek za atraktívne ceny. Nastavte dodávky mobilných telefónov podľa vybraného zoznamu položiek.

4

Kúpiť obchodné vybavenie. Budete potrebovať uzavreté sklenené skrinky, stojany pre predajcov, kancelársku techniku. Odporúča sa tiež nainštalovať bezpečnostný systém a brány proti krádeži (napríklad rádiomagnetické).

5

Nájom zamestnancov. Vaši zamestnanci by mali byť celkom aktívni a energickí, mali by rozumieť sortimentu a mali by byť schopní identifikovať potreby kupujúceho. Dobré znalosti o produkte sú jedným z hlavných kritérií. V súčasnosti je pre priemerného človeka dosť ťažké sledovať vznikajúce inovácie, a preto je to práve predajca-konzultant, ktorý by mal klienta správne nasmerovať a prinútiť ho ku kúpe.

Užitočné rady

Napríklad vo svojej predajni môžete ponúkať súvisiace služby, napríklad zriadiť pokladňu pre rôzne platby. To vám umožní zvýšiť tok zákazníkov.

Odporúčaná