Druhy činností

Ako otvoriť cestovnú kanceláriu v Moskve

Ako otvoriť cestovnú kanceláriu v Moskve

Video: Iran, SAVAK, and the CIA: Financial Support and Training 2024, Júl

Video: Iran, SAVAK, and the CIA: Financial Support and Training 2024, Júl
Anonim

Konkurencia v cestovnom ruchu nezmizne a na zvýšenie šancí na úspech si môžete kúpiť hotový podnik alebo využiť franšízovú schému. Minimálna cenová hladina pre vstup do tohto podnikania je 10 000 dolárov. Je zrejmé, že hotový ziskový projekt stojí podstatne viac.

Image

Návod na použitie

1

Plánujte otvorenie agentúry od decembra do februára, pretože tento obchod je sezónny. Hlavný zisk pripadá na letné mesiace a do tejto doby budete mať čas na získanie skúseností a nenechajte si ujsť potenciálnych zákazníkov.

2

Volajte na tel. (495) 545-36-78 vo franšízovej sieti agentúr Well. Nenechajte sa ponáhľať, aby ste okamžite spolupracovali, pretože musíte zvážiť niekoľko návrhov a vybrať najlepší. Riaditeľ rozvoja tejto siete, Salikhov Roman, odpovie na otázky týkajúce sa vytvorenia a založenia nového podniku. Dostanete nezávislý projekt, ale za dohodnutých podmienok, t. Nebudete sám v súťaži. Je ľahšie vstúpiť na trh „na pleciach“ skúsenej spoločnosti, ako vytvoriť agentúru úplne samostatne.

3

Volajte na tel. 8-800-700-10-40 kontaktovať špecialistov spoločnosti "Geografia". Takisto ponúknu franšízovú schému bez vstupných a mesačných poplatkov, ako je to zvyčajne v prípade tejto formy spolupráce. Spoločnosť dlhodobo spolupracuje s poprednými cestovnými kanceláriami na trhu, preto od nich získava zvýšené zľavy. Je to pre vás príležitosť zvýšiť zisky.

4

Obráťte sa na ostatné moskovské spoločnosti pôsobiace na rovnakom princípe. Porovnajte ponuky, navštívte kancelárie, prečítajte si recenzie zákazníkov online. Rozhodnite sa, s ktorou spoločnosťou najlepšie spolupracujete.

5

Ak chcete ušetriť na účtovných službách, zvážte otázku účtovníctva a výkazníctva prostredníctvom špecializovaných online služieb. Je to lacnejšie ako údržba vysoko kvalifikovaného účtovníka. Porovnajte túto príležitosť so schémou práce, ktorú ponúkajú franchisingové spoločnosti. Možno by stálo za to hovoriť o zmene niektorých podmienok. Pokiaľ ide o ďalšie oblasti podnikania - marketing, reklama, služby zákazníkom, riešenie sporných otázok - dostanete úplnú podporu a školenie z ústredia. Možno by uvážený spôsob otvorenia cestovnej kancelárie mal byť pre začínajúceho podnikateľa považovaný za menej riskantný v porovnaní s nákupom hotového podniku alebo samostatnej práce od nuly.

Federálna turistická sieť „Geografia“ v roku 2019

Odporúčaná