obchodné

Ako otvoriť kemping

Ako otvoriť kemping

Video: How to Open a Can in an Emergency - Life Hack 2024, Júl

Video: How to Open a Can in an Emergency - Life Hack 2024, Júl
Anonim

V podmienkach hlučnej a splynovanej megalopoly sa vychádzanie do krajiny stáva skutočnou spásou. Nie každý má však každý víkend možnosť odísť do vlastnej chaty alebo sa vydať na piknik. Odpočinok v kempe sa stáva skvelým spôsobom, ako stráviť čas v priateľskej spoločnosti. To je dôvod, prečo bude podnikanie v tomto smere vždy žiadané.

Image

Budete potrebovať

  • - povolenia;

  • - pôda;

  • - kapitál;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Nájdite územie na výstavbu kempingu. Miesto by malo spájať dve hlavné podmienky: prítomnosť dobrej prírody v okolí a optimálnu polohu vo vzťahu k mestu. Množstvo nedotknutej pôdy, ktorú možno použiť na výstavbu prímestských zariadení v našej krajine, je dosť veľké. Pokúste sa však zvoliť príliš vzdialené územie: cesta z mesta do miesta odpočinku by nemala trvať dlhšie ako hodinu. Les a rybník budú ďalšou výhodou budúceho kempingu.

2

Kúpiť alebo prenajať zamýšľaný pozemok. Získajte všetky potrebné povolenia. Riešiť problémy s hasičským zborom, sanitárnou a epidemiologickou službou. Vypracovať projekt budov a komunikácií a získať stavebné povolenie.

3

Pokračujte výstavbou kempingu. Počet domov pre 5-8 ľudí závisí iba od vašich finančných možností. Pokúste sa navrhnúť územie tak, aby domy boli oddelené, pretože v nich budú odpočívať spoločnosti s rôznym zložením a vekom. Vaši zákazníci by si nemali navzájom zasahovať.

4

Postarajte sa o zábavu v kempe. Je vhodné zariadiť pre deti najvybavenejšie ihrisko, tenisový kurt, biliard a priestor na grilovanie. V každom ročnom období bude požadovaný kúpeľný dom a krytý bazén. Zvážte lov a rybolov, ak to prírodné zdroje v okolí umožňujú. Priehrada ponúka veľké možnosti zábavy: môžete si prenajať katamarány, vodné skútre, lode, v lete sa to stane ďalším zdrojom príjmu.

5

Prenájom personálu na servis kempingu. Budete potrebovať niekoľko správcov pracujúcich 24 hodín denne (v smenách), čistiacich prostriedkov, bezpečnostných strážcov. Pre zamestnancov si môžete vybudovať samostatnú technickú miestnosť. Je vhodné, aby pracovníci kempingu mohli poskytnúť prvú pomoc v prípade nehody.

6

Inzerujte svoje kempingové stránky. Okrem tradičných reklamných modulov v tlači a televízii môžete uzavrieť dohody s niekoľkými cestovnými kanceláriami špecializujúcimi sa na sviatky v krajine. Na určité percento pošlú hostí na vaše stránky kempingu.

Venujte pozornosť

Poistenie stránky tábora. Rekreanti veľmi často používajú otvorený oheň, napríklad na varenie grilu, takže riziko požiaru je veľmi vysoké a vzdialenosť od mesta ruší všetky šance na včasnú pomoc.

Odporúčaná