Druhy činností

Ako otvoriť školu na bicykli

Ako otvoriť školu na bicykli

Video: Do školy na bicykli 2017 | ZŠ s MŠ Vlčany 2024, Júl

Video: Do školy na bicykli 2017 | ZŠ s MŠ Vlčany 2024, Júl
Anonim

Cyklistika sa zdá byť jednoduchá a priama. V skutočnosti, aby cyklistické zájazdy neviedli k ničivým výsledkom, musíte absolvovať celý kurz odbornej prípravy v špecializovanej škole. Navyše sa dnes otvárajú takmer vo všetkých mestách Ruska.

Image

Ak chcete otvoriť školu bicyklov, musíte zvážiť veľa rôznych detailov a odtieňov. Najprv je potrebné vyriešiť problém s miestnosťou, kde sa budú konať teoretické úlohy. Naučiť sa jazdiť na bicykli je skutočne nemysliteľné bez znalosti základov - pravidiel cestnej premávky, pravidiel správania sa v peších zónach, technických charakteristík bicykla, základov opravy vozidla atď. Napríklad je ideálne, ak vaša škola bicyklov má samostatnú kanceláriu, kde budú plagáty propagujúce dopravné predpisy. Odporúča sa tiež zorganizovať samostatnú miestnosť na praktické zoznámenie sa s bicyklom. Mal by existovať jeden prototyp, na ktorom sa bude možné naučiť, ako opraviť technické poruchy atď.

Druhým bodom, o ktorý sa musíte starať pred otvorením školy, je vizuálna agitácia: plagáty, figuríny, praktické pomôcky atď. To všetko vám pomôže dať svojim študentom hlbšie a užitočnejšie znalosti.

Zamestnanci musia byť tiež vyberaní veľmi starostlivo. Budete potrebovať učiteľov o základoch bezpečnosti na cestách, remeselníkov, ktorí môžu opraviť akékoľvek poškodenie bicykla, inštruktora pre pohotovostnú lekársku starostlivosť. Ak má vaša škola vyučovať extrémnu cyklistiku, v tejto oblasti budete potrebovať špecialistu.

Vaša škola by mala byť vybavená bicyklami na precvičenie praktických jazdných schopností. Okrem toho je žiaduce, aby testovacie preteky neboli na preplnenom mieste. Preto, ak je to možné, usporiadajte pri škole aspoň malý velodróm.

Potom zostáva vypočítať cenu školenia, postarať sa o reklamu a môžete začať. Ideálny počet študentov v skupine je 10 ľudí. Pre učiteľov bude ľahšie odpovedať na všetky otázky, ktoré sa objavia, a pre študentov sa bude ľahšie učiť tento materiál. Ak sa zaujíma viac ľudí, zostavte rozvrh tak, aby sa skupiny časovo nezhodovali.

Odporúčaná