Druhy činností

Ako získať licenciu na bezpečnostné činnosti

Ako získať licenciu na bezpečnostné činnosti

Video: How does the ECB License Banks? 2024, Smieť

Video: How does the ECB License Banks? 2024, Smieť
Anonim

Zákon Ruskej federácie o súkromných detektívnych a bezpečnostných činnostiach, uverejnený v roku 1992, jasne upravuje všetky záležitosti súvisiace s bezpečnostnými činnosťami. Je to možné až po získaní licencie (povolenie na vykonávanie tohto druhu činnosti).

Image

Budete potrebovať

  • - pas a jeho kópia;

  • - dve fotografie 4 x 6 cm;

  • - lekárska správa;

  • - osvedčenie o osobitnom výcviku a kvalifikácii strážcu a jeho kópia;

  • - prijatie platby štátnej dane.

Návod na použitie

1

Strážca, ktorý získal licenciu, sa môže zapájať do ochrany občanov a ich majetku za úhradu. Licencia oprávňuje svojho držiteľa, aby zabezpečil poriadok na rôznych podujatiach a radil v otázkach ochrany. Voľné miesto súkromnej bezpečnostnej služby je jedným z najziskovejších a najžiadanejších. Je možné podnikať v oblasti bezpečnosti iba po získaní licencie od štátu.

2

Povolenie na vykonávanie bezpečnostných činností vydáva súkromná osoba skupine povolení na okresnom ministerstve vnútra za určitých podmienok: - vek nad 18 rokov, - špeciálne školenie, - bez registra trestov, - bez administratívnej zodpovednosti, - bez chorôb, ktoré bránia práci v súkromnej bezpečnosti.

3

Ak chcete získať preukaz, obráťte sa na vyššie uvedené orgány, ktoré vykonávajú prácu na príkaz Ministerstva vnútra Ruskej federácie z 19. júna 2006 pod číslom 447. Pred predložením dokumentov policajnému útvaru prejdite lekársku komisiu, ktorá vydá záver o vhodnosti práce ako súkromná bezpečnostná služba. Zdravotná prehliadka bude hodnotením zdravia na prítomnosť choroby, ktorá bráni súkromnej stráži. Takáto kontrola sa môže vykonať v zdravotníckom zariadení, ktoré má povolenie na takéto vyšetrenie občanov.

4

Získajte teoretické a praktické školenie v licencovanej organizácii alebo v špeciálnych kurzoch súkromných bezpečnostných strážcov. Úspešne absolvovať špeciálnu komisiu pozostávajúcu z policajného oddelenia, skúšky zloženej z teoretických a praktických častí. Budú vám otestované znalosti právnych predpisov v oblasti bezpečnosti, povinností a práv súkromnej bezpečnostnej služby, zručností v držaní zbraní a špeciálneho ochranného vybavenia.

5

Po úspešnej kontrole vedomostí, výsledkov lekárskej prehliadky a odbornej prípravy budete kvalifikovaný a vydáte osvedčenie súkromnej stráže.

6

Ak ste dostali 4. kategóriu, môžete vykonať ochranu pomocou špeciálnych prostriedkov. Po získaní 5. kategórie môžete vo svojej práci používať iba zbrane na sebaobranu. Šiesta kategória dáva právo na všetky druhy zbraní.

Odporúčaná