ostatné

Ako prilákať odporúčania?

Ako prilákať odporúčania?

Video: Príprava na partiu: Škótsky gambit (odporúčania pre čierneho) 2024, Júl

Video: Príprava na partiu: Škótsky gambit (odporúčania pre čierneho) 2024, Júl
Anonim

Každý účastník pridružených programov alebo projektov MLM sníva o získaní veľkej základne odporúčaní. Bohužiaľ, málo ľudí vie o kompetentnom zapojení ľudí do podnikania.

Image

Leví podiel na príjmoch z finančných projektov (pyramídy, fondy, projekty MLM) dostávajú tí účastníci, ktorí boli schopní získať veľkú základňu odporúčaní. Preto ¾ partneri „vyskočia“, pretože nesprávne pritahujú potenciálnych partnerov k projektom. Ale ako to urobiť múdro a efektívne?

1. Čo používať namiesto spamu

V žiadnom prípade nemusíte odosielať spam. Nebudete nikoho takého priťahovať a budete na čiernej listine. Je lepšie určiť cieľového klienta spoločnosti, vykonať výber pomocou filtrov vyhľadávacieho nástroja sociálnej siete. Potom by ste mali stráviť nejaký čas komunikáciou s vybranou osobou. A až po niekoľkých dňoch pošlite pozvánku na účasť na vašom projekte. Konverzia bude vyššia ako v prípade štandardného spamu.

2. Ako inzerovať váš projekt na sociálnych sieťach

Zabudnite na nekonečné propagačné správy v skupinách s niekoľkými ľuďmi. Pokúste sa minúť niekoľko tisíc rubľov a zviditeľnite sa v známej komunite. Áno, utratíte určité množstvo peňazí, ale v budúcnosti budete tieto výdavky viac ako len odraziť. Čím viac divákov, tým viac potenciálnych partnerov.

Využite svoje znalosti múdro. Ľudia sa stávajú vyberavejší a selektívnejší.

Odporúčaná