Obchodné riadenie

Ako predať karikatúru

Ako predať karikatúru

Video: Little Financial Academy by KOZMIX 2024, Júl

Video: Little Financial Academy by KOZMIX 2024, Júl
Anonim

Príprava animovaného filmu na predaj sa líši od prezentácie iných druhov televíznych produktov. Animácia je vizuálny objekt, predáva sa na úkor vizuálnych obrazov, nemôžete ho predávať vo forme skriptu alebo textu. Predstavte svoje zručnosti, ukážte divákovi niekoľko vysoko kvalitných záberov, a nie veľa priemerných. Bez ľútosti sa zbavte tých najhorších kúskov karikatúry, ak sa vám podarilo získať tie najlepšie okamihy.

Image

Návod na použitie

1

Začiatok propagácie obchodu by mal spočívať v nájdení kupujúceho. Mnoho známych štúdií na výrobu obsahu v Ruskej federácii, v blízkom zahraničí, v Európe a na celom svete má na svojich stránkach časť, ktorá ponúka spoluprácu. Takéto štúdiá často jednoducho pôsobia ako sprostredkovateľ medzi výrobcom virtuálneho produktu a jeho kupujúcim. Okrem toho nájdete virtuálny obchod špecializujúci sa na tento druh predaja. Čo robiť ďalej?

2

Povedzte štúdiu alebo online vizuálnemu produktu, že máte svoj vlastný videoobsah a chcete ho predať. Často sa stačí zaregistrovať. Použite všetky poskytnuté kontakty. Požiadajte o radu, napíšte na e-mail.

3

Po registrácii alebo po prečítaní správy vás bude obchodný zástupca kontaktovať, aby ste ponúkli možnosti spolupráce. Potom bude karikatúra zverejnená na svojej webovej stránke. V takom prípade dostanete svoj účet, osobný účet. Ak máte čo do činenia so špecializovaným obchodom, vy sami budete môcť riadiť proces predaja svojho produktu. Vo vašej kompetencii sa stanoví cena.

4

Karikatúra sa zvyčajne predáva. Po predaji sa od vás odpočíta provízia do štúdia alebo obchodu. A peniaze, ktoré patria vám, vyberáte zo svojho účtu na svojom účte akýmkoľvek spôsobom, ktorý je pre vás vhodný. Budete vyzvaní na výber prostriedkov na konkrétnej pokladnici; prijímať poštovou objednávkou na adresu, ktorú uvediete; získať bezhotovostnú platbu na účet v banke Ruskej federácie, ktorú si vyberiete; prevod na elektronické peniaze; doplňte účet kreditnej karty.

5

Každý takýto obchod má zodpovedného manažéra. Je lepšie ho kontaktovať vopred. Odpovie na všetky otázky, ktoré vás zaujímajú.

Odporúčaná