ostatné

Ako predávať dámsku obuv

Ako predávať dámsku obuv

Video: Háčkované boty - 1. část - dva způsoby obháčkování podešve 2024, Júl

Video: Háčkované boty - 1. část - dva způsoby obháčkování podešve 2024, Júl
Anonim

Konzultanti obchodu s obuvou sú na pozore: ak sa zákazník zaujíma o niektorú z topánok, okamžite bude k dispozícii množstvo užitočných pracovníkov, ktorí budú chváliť čnosti topánok vpravo a vľavo. Existujú však situácie, keď človek nemôže získať zrozumiteľné odpovede na otázky týkajúce sa atraktívneho produktu. To naznačuje, že konzultanti nedostali odporúčania, ako správne predávať dámsku obuv.

Image

Budete potrebovať

  • - dámska obuv;

  • - dámske doplnky;

  • - konzultant;

  • - pokyny na predaj tovaru.

Návod na použitie

1

Dámsku obuv distribuujte do skupín. Zbierajte osobitne modely na pláž, víkend, prechádzky. V rámci každej skupiny tiež vyriešite: oddelte sandále osobitne, bridlice osobitne atď. Preto bude pre zákazníkov jednoduchšie orientovať sa v obchode pri výbere správneho produktu.

2

Vyrábajte malé cenovky, ak to nie je v rozpore s pravidlami obchodovania - umiestnite ich na podrážku alebo do dámskej obuvi. V takom prípade bude potenciálny kupujúci nútený odobrať vzorku, aby si mohol pozrieť všetky informácie o modeli a aby sa oboznámil s cenou modelu. Hmatový kontakt je veľmi dôležitý pri predaji dámskej obuvi, as verí sa, že psychologicky človek považuje to, čo považuje za svoje.

3

Učiteľský personál kladie otvorené otázky, aby sa porozprával so zákazníkom a zistil, aké sú jeho potreby. Pomôže to tiež ušetriť čas konzultanta, ak dokáže rozlíšiť medzi kupujúcim a osobou - „Vidím iba.“ Zistenie potrieb je veľmi dôležitou súčasťou predaja dámskej obuvi. V súlade s prijatými informáciami ponúkajú vhodné modely, ktoré skracujú čas kupujúceho na zbytočnú kontrolu početných topánok.

4

Uveďte dostupnosť príslušenstva pre tento konkrétny model. Vo väčšine prípadov majú dievčatá a ženy tendenciu nosiť topánky a tašky rovnakej farby. Tá môže byť vo vašom obchode ponúkaná v rôznych veľkostiach. Pri predaji tovaru v obchode berte tieto potreby do úvahy, pretože dodržiavanie týchto trikov pomáha predávať dámsku obuv.

5

Pri „reklame“ modelu použite klasický pochvalný „sendvič“. Najprv uveďte klady vybraného produktu. Nepokúšajte sa ho pochváliť, iba tri alebo štyri komplimenty a odlišnosti od ostatných modelov. Ďalej - pomenujte cenu tejto topánky. Tento okamih je veľmi dôležité povedať, pretože kupujúci dostanú informácie, ktoré už videli, vo verbalizovanej kvalite a rýchlo si na ne zvyknú. Posledný bod - argumentujte číslami na cenovke, vysvetlite, čo dáva osobe nákup vybraného modelu. Pred predajom dámskej obuvi pomocou „sendviča“ nezabudnite túto prezentáciu tovaru precvičiť na predajnom školení.

Odporúčaná