Druhy činností

Ako obnoviť strážnu licenciu

Ako obnoviť strážnu licenciu

Video: Restoration of Buzz Lightyear 2020 Toy Story Repair 2024, Júl

Video: Restoration of Buzz Lightyear 2020 Toy Story Repair 2024, Júl
Anonim

Licencia bezpečnostnej stráže (certifikát) - dokument, ktorého doba platnosti je obmedzená a je 5 rokov. Po uplynutí tohto obdobia sa dokument obnoví v súlade s legislatívne ustanovenými pravidlami.

Image

Návod na použitie

1

Udeľovanie licencií na činnosti súkromnej bezpečnosti sa riadi federálnymi zákonmi Ruskej federácie a vládnymi rozhodnutiami, ktorými sa stanovuje, že platnosť licencie bezpečnostnej stráže je obmedzená na päť rokov a po uplynutí tohto obdobia sa musí tento dokument obnoviť (je možné ho opakovane obnoviť neobmedzene). Povolenie sa vydáva iba zamestnancom bezpečnostných spoločností v mieste bydliska alebo registrácie tejto spoločnosti.

2

Ak potrebujete obnoviť bezpečnostný certifikát, kontaktujte oddelenie organizácie udeľovania licencií a povoľovania kontroly súkromných detektívnych a bezpečnostných činností ministerstva vnútra regiónu v mieste bydliska alebo v mieste uloženia registračného spisu súkromnej bezpečnostnej organizácie. Obnovenie preukazu spôsobilosti sa vykonáva po výcviku v súlade s programom rozšíreného výcviku pre súkromných bezpečnostných strážcov.

3

O obnovenie licencie je potrebné požiadať najneskôr 30 dní pred uplynutím platnosti platnej licencie.

4

Pri žiadosti o obnovenie licencie predložte tieto dokumenty:

- formulár žiadosti v ustanovenej forme;

- pas občana Ruskej federácie (kópia);

- platný preukaz bezpečnostnej ochrany (kópia);

- lekársku správu vo forme ustanovenej Ministerstvom zdravotníctva a sociálneho rozvoja Ruskej federácie, ktorá bola vydaná pred viac ako 1 rokom (formulár F-046);

- dokument o výcviku v súlade s programom rozšíreného výcviku pre súkromných bezpečnostných strážcov a zložením skúšky (kópia);

- 2 fotografie 4x6;

- prijatie platby štátnej povinnosti za obnovenie osvedčenia v súvislosti s jeho obnovením.

Všetky kópie musia byť overené vedúcim spoločnosti alebo overené.

5

Pri žiadosti o predĺženie platnosti preukazu bezpečnostnej stráže noste pas občana Ruskej federácie a platný preukaz.

6

5-7 pracovných dní po predložení dokladov na obnovenie licencie požiadajte licenčný orgán o predĺžené osvedčenie.

Venujte pozornosť

O predĺženie platnosti licencie bezpečnostnej stráže môže požiadať sám občan, ako aj vedúci alebo zástupca bezpečnostnej organizácie, v ktorej pracuje.

Užitočné rady

Požiadajte o predĺženie platnosti bezpečnostného osvedčenia o trochu vopred, berte do úvahy potrebu ďalšieho vzdelávania.

Odporúčaná