ostatné

Ako uskutočniť reklamu na otvorenie obchodu

Obsah:

Ako uskutočniť reklamu na otvorenie obchodu

Video: Mobilná aplikácia Tatra banka - stiahnutie a inštalácia 2024, Smieť

Video: Mobilná aplikácia Tatra banka - stiahnutie a inštalácia 2024, Smieť
Anonim

Nakoniec je za nami dlhá oprava priestorov, školenie personálu, leštenie okien a okien. Zdá sa, že najťažšie je pozadu. Je však príliš skoro na oddych, najskôr musíte uskutočniť kampaň na otvorenie obchodu.

Image

Nový obchod je pripravený prijať prvých návštevníkov a potešiť majiteľov so ziskom. Prípad je malý, musíte prilákať zákazníkov.

Otvorenie obchodu je oslavou pre vedenie i návštevníkov. Dá sa premeniť na živú prezentáciu s darmi, lotériami a reklamou na produkty.

Propagácie pred otvorením obchodu

Propagácia otvárania obchodov sa musí začať vopred. Môžete dokonca zavesiť na vonkajšie steny areálu na začiatku opravy alebo napísať text o tom, čo sa tu plánuje otvoriť.

Asi dva týždne, keď už je známy dátum otvorenia, zaveste farebný banner s názvom obchodu a pozvánku na otvorenie. Nezabudnite uviesť dátum a čas začiatku dovolenky.

Ľudia milujú zadarmo. Lákajte návštevníkov správou o plánovaných žrebovaniach, výherných lotériách, veľkom množstve cien a darčekov, pamlsky.

Pár dní pred otvorením môžete uverejňovať reklamy v meste, organizovať reklamné letáky, poskytovať informácie v miestnych novinách a televízii.

Odporúčaná