Obchodné riadenie

Ako predať bielizeň

Ako predať bielizeň

Video: SLOVENKA SILVER, s.r.o. - pletené móda, termoprádlo, bavlnená spodná bielizeň 2024, Júl

Video: SLOVENKA SILVER, s.r.o. - pletené móda, termoprádlo, bavlnená spodná bielizeň 2024, Júl
Anonim

Takmer každá rodina má zásoby podstielky kúpené alebo darované príbuznými. Väčšina súprav sa používala iba raz alebo dvakrát alebo sa vôbec nevytlačila a v skutočnosti zaberajú v skrini viac miesta. A je to škoda vyhodiť, a nie je miesto na použitie. Toto spodné prádlo však môžete kedykoľvek predať, ak máte hodinu a pol voľného času, počítač a prístup na internet.

Image

Návod na použitie

1

Predovšetkým jasne zdôraznite, čo presne chcete predať. Určite objem - či je na sklade veľa bielizne alebo málo. Stanovte náklady pre každú súpravu na základe hodnoty tovaru, ktorý má podobnú farbu a materiál.

2

Ak nemáte k dispozícii viac ako desať súborov, môžete použiť bezplatné inzeráty v novinách, ako aj reklamy na sociálnych sieťach a na internete. Internet je v tomto prípade oveľa výhodnejší, pretože môžete riadiť tok prichádzajúcich ponúk a môžete poskytnúť fotografiu tovaru.

3

Ak máte k dispozícii viac ako desať súprav spodného prádla, mali by ste uvažovať o rozsiahlejšej kampani, napríklad o vytvorení samostatnej skupiny v sociálnej sieti alebo na internete na bezplatnom hostingu. Vložte fotografiu s uvedením ceny a kontaktných informácií - najlepšie je určiť svoju poštovú schránku alebo stránku na sociálnej sieti, aby ste nepreťažili voľný čas hovorením po telefóne.

Užitočné rady

Nezabudnite: ak chcete rýchlo predať posteľnú bielizeň, musíte znížiť cenu o tridsať až štyridsať percent trhu.

Odporúčaná