Obchodné riadenie

Ako propagovať kaviareň alebo reštauráciu

Ako propagovať kaviareň alebo reštauráciu

Video: Vintage Reggae 80's Café - Playlist 2020 2024, Júl

Video: Vintage Reggae 80's Café - Playlist 2020 2024, Júl
Anonim

Podnikanie v reštauráciách prináša dobrý zisk, ak je všetko správne usporiadané. Je potrebné vziať do úvahy každú maličkosť, aby bolo všetko dokonalé. Propagovať reštauráciu alebo kaviareň nie je také ťažké, ak viete, čo potrebujete pre úspešný začiatok.

Image

Návod na použitie

1

Najprv si najmite dizajnéra. Najdôležitejšou vecou nie je byť lakomý a zamestnávať skutočného profesionála. Prvou vecou, ​​ktorú klient vidí pri vstupe do vašej reštaurácie alebo kaviarne, je interiér. Všetko by malo byť upravené, krásne, vždy biele obrusy na stole a dokonalá čistota. Ľudia k vám prichádzajú, aby relaxovali, jedli a rozprávali sa, nech sa im bude páčiť. Nezabudnite si zriadiť samostatné VIP stánky, kde by ľudia mohli odísť do dôchodku a ticho obedovať, ako aj hovoriť o veciach, o ktorých by ostatní nemali počuť.

2

Druhou vecou, ​​ktorú vidí klient, ktorý navštívi reštauráciu alebo kaviareň, je personál. Odchádzajúce, dobre vzdelané, upratané dievčatá a chlapci vo veku od 20 do 25 rokov, ktorí sú ideálne pre čašníkov, by mali pracovať pre vás. Mali by hovoriť správne, mali by byť krásne, mali by slúžiť zákazníkom, pracovať rýchlo, byť nápomocní a nemali by sa hádať s návštevníkmi. Zdvorilý personál pomôže pri propagácii reštaurácie a prilákaní nových zákazníkov.

3

Choďte do konkurenčných reštaurácií. Všimnite si klady a zápory interiéru, kuchyne a pracovníkov. Pozrite sa na ponuku, ktorú ponúkajú. Oceniť rozmanitosť jedál a ceny, je to veľmi dôležité.

4

Ceny za služby v kaviarni alebo reštaurácii by nemali byť vysoké, ale príliš nízke ceny sú neprijateľné, ak nechcete, aby vaša inštitúcia vyzerala ako lacná reštaurácia. Zamerajte sa na konkurentov a nechajte svoje ceny na úrovni, musíte však dokázať, že vaša reštaurácia je lepšia a že si zaslúži rešpekt zákazníkov.

5

Vytvorte pestrú ponuku. Dajte návštevníkom možnosť objednať si nielen rôzne francúzske jedlá, ale aj bežné knedle. Pamätajte, že niektorí môžu opustiť miestnosť iba preto, že nerozumeli jednému slovu v ponuke, ktorú ponúkli. Nie každý sa bude pýtať, z čoho je vyrobený.

6

Kuchár je najdôležitejšou vecou v reštaurácii. Iba skutočne dobrá kuchyňa môže urobiť z bežného zákazníka pravidelného zákazníka.

7

Hudobný sprievod je veľmi dôležitý. Najlepšie, ak máte v určitých dňoch živú hudbu.

8

Vyzerá vaša reštaurácia dokonale? Je čas prilákať zákazníkov. Vykonajte akciu so zľavou až 15% z akéhokoľvek dôvodu a z nejakého dôvodu. Napríklad novoročné zľavy, zľavy na 8. marca, deň študenta atď., Existuje veľa sviatkov. Nezabudnite si objednať dobrý vývesný štít, umiestniť reklamné pruhy v meste, inzerovať na miestnych televíznych kanáloch, objednať pochvalný článok v novinách. Nezabudnite tlačiť farebné oznámenia, nechať ich prilepiť sa po meste, tlačiť letáky, ktoré budú študenti distribuovať na ulici. Tiež pri prilákaní zákazníkov pomôže osobný web na internete, ktorý je vyrobený profesionálom. Toto je vaša vizitka, nemali by ste šetriť pri vytváraní webu.

Venujte pozornosť

Najlepšou reklamou je živá reklama. Ľudia viac veria tým, ktorí už navštívili vašu kaviareň alebo reštauráciu a prežili nezabudnuteľný zážitok.

Užitočné rady

Po skončení propagácie môžete očakávať veľký príliv zákazníkov už za týždeň. A potom nemusíte čeliť bahnu, vašou úlohou je, aby sa títo zákazníci stali pravidelnými a odporučili vašu reštauráciu priateľom a známym.

Odporúčaná