Druhy činností

Ako vytvoriť predajnú webovú stránku

Ako vytvoriť predajnú webovú stránku

Video: Ako vytvoriť Facebook predajnú stránku krok za krokom 2024, Júl

Video: Ako vytvoriť Facebook predajnú stránku krok za krokom 2024, Júl
Anonim

Úspešná predajná stránka je skvelý spôsob, ako propagovať svoje produkty a služby. Každý si môže vytvoriť svoj vlastný web. Najprv však musíte prejsť niekoľkými požadovanými krokmi:

Image

Návod na použitie

1

Určite adresu budúceho webu. Malo by byť ľahko zapamätateľné a spojené s názvom produktu alebo služby, ktorú predávate, alebo s názvom spoločnosti. Názov by mal byť jasný a nie príliš dlhý.

2

Vyberte možnosti textu. Vopred určte, aké je vaše cieľové publikum: jeho vek, pohlavie, povolanie. V závislosti od toho vyberte najvhodnejšie písmo, farbu nápisov, štýl prezentácie. Text by mal byť v každom prípade čo najúplnejší s potrebnými informáciami a nemal by byť príliš veľký. Úspech predajnej webovej stránky závisí od toho, ako sú informácie užitočné, dostupné a zrozumiteľné. Návštevník musí okamžite pochopiť, čo ponúka, bez posúvania sa po stránke. Gramatické chyby v texte vytvoria negatívny dojem z vašej práce, preto by nemali byť povolené.

3

Poďte so zaujímavými titulkami. Rovnako ako pri čítaní novín, ak sa kupujúci nezaujíma o nadpis, článok si neprečíta, takže si musíte vyzdvihnúť niečo jasné a priťahovať pozornosť.

4

Navrhnite dizajn. Vyžaduje si to aj dôkladnú a serióznu prácu, pretože prvá vec, ktorú budúci klient uvidí, je návrh stránky. Pomyslite na najharmonickejšiu kombináciu farieb alebo sa obráťte na profesionálnych web dizajnérov. Ilustrácie na webe sú potrebné, ale ak ich je príliš veľa, načítanie stránky bude trvať príliš dlho.

5

Navigácia by mala byť čo najpohodlnejšia. Pohyb po webe by mal byť jednoduchý a logický, aby ste nemuseli dlho hľadať potrebné informácie.

6

Nezabudnite zadať kontaktné informácie: adresa spoločnosti, telefónne čísla vedúcich pracovníkov alebo odkaz: „urobiť objednávku“. Predajná stránka nemusí byť abstraktná, mala by viesť čitateľa k nejakej akcii.

7

Nainštalujte stránku do nástroja a zaregistrujte doménu.

8

Zapojte sa do propagácie a propagácie výsledného webu, inak o ňom nikto nebude vedieť a peniaze a čas budú premrhané. Získajte účasť najmenej 100 ľudí za deň. Iba v tomto prípade začne stránka prinášať vážne príjmy.

Odporúčaná