Obchodná komunikácia a etika

Ako inzerovať váš produkt

Ako inzerovať váš produkt

Video: Tvoj príbeh sa začína – Kde je Sven? – LEGO Disney Ľadové kráľovstvo 2 2024, Júl

Video: Tvoj príbeh sa začína – Kde je Sven? – LEGO Disney Ľadové kráľovstvo 2 2024, Júl
Anonim

Ako inzerovať produkt, aby na neho upútal pozornosť zákazníka? Musíte vedieť, že účinná reklama pozostáva z kľúčových prvkov, ktoré musia byť súčasťou reklamy alebo videa. Týmito prvkami sú: nadpis, prvok, ktorý ovplyvňuje emócie („tlačidlo“), obrázok alebo fotografia, potreba produktu, jeho dostupnosť.

Image

Návod na použitie

1

Poďte s menom.

Nadpis je typickým prvkom reklamy. Kupujúci číta najčastejšie iba on, a preto musí presne a presne sprostredkovať všetky informácie o produkte.

2

Nútiť kupujúceho upozorniť na produkt. Na tento účel potrebujete „tlačidlo“. Úlohou „gombíka“ je vyvolať potrebné emócie u osoby, ktorá uľahčuje nákup. Môže to byť dôraz na akúkoľvek kvalitu produktu alebo vyhlásenie, že tento produkt kupujú iba najlepší zákazníci. „Tlačidlo“ - to sú slová, ktoré ovplyvňujú ľudskú myseľ a motivujú ho ku kúpe. „Tlačidlá“ musia byť umiestnené blízko názvu, musia byť chytľavé a nezabudnuteľné.

3

Vykonajte prieskum medzi zákazníkmi / Zistite, ktoré „tlačidlá“ sú najúčinnejšie, čo sa im páči na produktoch tejto skupiny, čo je kategoricky neprijateľné, podľa akých kritérií vyberú produkt z podobných. Odpovede na tieto otázky sú „tlačidlá“.

4

Dôkladne premýšľajte o obrázku alebo fotografii, ktorá sprevádza vašu reklamu. Niekedy to nemusí priamo súvisieť s navrhovaným výrobkom, ale jeho význam pri ovplyvňovaní kupujúceho je obrovský. Úlohou kresby je vyvolať emócie, úsmev alebo naopak, prinútiť vás myslieť. Na rozdiel od textu človek priťahuje celý svoj pohľad, t. omnoho menej času sa venuje vplyvu a účinok je veľmi vysoký. Kresba neprenáša informácie do mysle, ale do podvedomia. Je ľahšie si zapamätať a v spolupráci s inými prvkami má požadovaný účinok.

5

Dokážte potrebu tovaru. So súčasným množstvom rôznych výrobkov je to veľmi ťažké, ale je tiež veľmi dôležité dokázať potenciálnemu kupujúcemu, že potrebuje váš produkt. Spočiatku musíte poznať dopyt, aby ste ho mohli v budúcnosti uspokojiť. Reklama by mala informovať spotrebiteľa o pozitívnych zmenách, ktoré nastanú v jeho živote po nadobudnutí takého cenného produktu. Musíte urobiť nákup presne od vás, pretože váš produkt je riešením jeho problémov. V tejto chvíli veľmi pomôže spätná väzba od spokojných a šťastných majiteľov vašich produktov.

6

Uľahčite nákup tovaru. Ak v dôsledku vyššie uvedených krokov chce spotrebiteľ kúpiť váš produkt, potom preukážte, že to urobí veľmi ľahko a rýchlo. Poskytnite mu úplné informácie o mieste svojho obchodu, nakreslite mapu polohy. Ak máte službu donášky do domu - zdôraznite to v reklamnom texte.

Venujte pozornosť

Reklama bude skutočne fungovať, ak bude obsahovať všetkých päť prvkov. Nedostatok aspoň jedného času znižuje jeho účinnosť.

Odporúčaná