rozpočtovanie

Ako vyberať peniaze z bežného účtu LLC

Ako vyberať peniaze z bežného účtu LLC

Video: Ako si nechať vyplatiť peniaze z Google AdSense (zárobky z reklamy) 2024, Júl

Video: Ako si nechať vyplatiť peniaze z Google AdSense (zárobky z reklamy) 2024, Júl
Anonim

Takmer každá právnická osoba má bežný účet alebo aj niekoľko. Finančné činnosti ktorejkoľvek spoločnosti LLC ovplyvňujú rozsah peňažných tokov z účtu na účet. Taktiež je potrebné pravidelne vyberať peniaze z bežného účtu na rôzne potreby (mzdy, výdavky na domácnosť, platby v hotovosti s dodávateľmi atď.). Ako správne vyberať a vyberať peniaze z bežného účtu?

Image

Budete potrebovať

  • - pas;

  • - šek z šekovej knižky.

Návod na použitie

1

Úlohu výberu peňazí z bežného účtu získate od zodpovedného manažéra. Úloha zabezpečuje vyjadrenie požadovanej sumy, účel výberu finančných prostriedkov a časový rámec, v ktorom je potrebné hotovostné prostriedky vyplatiť.

2

Zavolajte do banky, ktorá obsluhuje váš aktuálny účet, a požiadajte o výber z účtu. Každá banka má vlastné pravidlá pre výber hotovosti z účtu, preto v súlade s týmito pravidlami zavolajte včas. Napríklad 2 dni pred výberom finančných prostriedkov, ak je to stanovené v pokynoch banky.

3

Vyplňte šek. Nezabudnite, že príjmy z šekovej knižky sú prísne formuláre na podávanie správ. Ich plnenie je upravené zákonom a pravidlá pre vyplnenie každej oblasti sú veľmi prísne. Každá poškodená kontrola musí byť riadne vypracovaná a archivovaná. Za účelom prijatia peňazí pri registrácii predloží vedúci spoločnosti banke dokument, v ktorom sú uvedení zamestnanci spoločnosti LLC, ktorí majú právo vyberať peniaze z bežného účtu. Preto pred vykonaním funkcií vyplnenia kontroly sa uistite, že ste boli zahrnutí do zoznamu osôb z tohto dokumentu.

4

V určený deň príďte do banky a prevádzkovateľovi dajte šek spolu s cestovným pasom. Zamestnanec banky overí správnosť šeku a zabezpečí, aby ste mali právo vybrať peniaze z bežného účtu.

5

Prijmite doklad označený prevádzkovým úradníkom a kontaktujte pokladníka. Dajte šek a získajte peniaze podľa deklarovanej sumy v šeku.

Venujte pozornosť

Nezabudnite, že nesprávne vyplnenie šeku bude mať za následok odmietnutie banky poskytnúť vám hotovosť z účtu LLC. Preto, ak je to možné, uistite sa, že - vezmite so sebou aspoň jeden formulár podpísaný hlavou a pečiatkou, aby ste mohli chybu napraviť priamo v banke.

Užitočné rady

Ak máte málo skúseností s vyplňovaním šeku alebo to robíte prvýkrát, navštívte banku vopred a odoberte vzorky plnenia.

Odporúčaná