obchodné

Ako vytvoriť autoškolu

Ako vytvoriť autoškolu

Video: Dárek na celý život | Autoškola NOBE 2024, Júl

Video: Dárek na celý život | Autoškola NOBE 2024, Júl
Anonim

Otvorenie autoškoly je pre všetkých, ktorí chcú poskytovať verejnosti školiace služby pre vodičov, úplne prijateľná záležitosť. Takéto služby sú spravidla žiadané kedykoľvek v roku a v každom meste. Pre moderného človeka sa schopnosť viesť vozidlo skutočne považuje za dosť dôležitú kvalitu.

Image

Návod na použitie

1

Skôr ako začnete vytvárať autoškolu, získajte preukaz na vykonávanie vzdelávacích aktivít. Je to dosť zdĺhavý proces, ktorý môže trvať šesť mesiacov. Preto budete mať dostatok času na nájdenie a vybavenie miestnosti pre triedy, prenájom inštruktorov a učiteľov a získanie auta.

2

Mali by ste vedieť, že vytvorenie autoškoly si vyžaduje nielen priestor na teoretické štúdium, ale aj otvorený priestor pre autoškolu. Ak nevlastníte vhodné územie, musíte si ho prenajať. Ak je to možné, podpíšte dohodu s inou vzdelávacou inštitúciou alebo prenajmite jedno miesto pre niekoľko autoškol.

3

Najdrahšou súčasťou vášho podnikania je nákup vozidiel. Všetky vozidlá musia byť vybavené ďalšími pedálmi, zrkadlami a identifikačnými značkami. V počiatočnej fáze si môžete najať inštruktorov a učiteľov vlastnými automobilmi a následne postupne predstaviť školský park.

4

Ak plánujete nábor jednej skupiny (30 osôb) každé tri mesiace a štúdiu na autoškole trvá tak dlho, musíte si najať jedného učiteľa teórie a 2 až 3 autoškoly. Ak to podlahová plocha umožňuje, je možné súčasne vyškoliť niekoľko skupín, ale musí sa zvýšiť počet učiteľov. V štáte autoškoly by ste mali vziať mechanika, ktorý bude zodpovedný za údržbu automobilov, ako aj administrátora, ktorý bude odpovedať na telefonické hovory a zaznamenávať študentov do kurzov.

5

Okrem toho by ste si mali dohodnúť vzťah s dopravnou políciou. Na tento účel je potrebné vybaviť triedu v súlade s požiadavkami inšpektorátu, odovzdať zoznamy skupín, ktoré sú prijímané na prípravu na vedenie vozidla, a tiež zorganizovať zloženie skúšky.

  • vytvorenie autoškoly v roku 2019
  • Ako zvoliť správnu autoškolu v roku 2019

Odporúčaná