obchodné

Ako vytvoriť vlastnú produkciu

Ako vytvoriť vlastnú produkciu

Video: Ako vytvoriť web stránku ľahko a rýchlo 2024, Júl

Video: Ako vytvoriť web stránku ľahko a rýchlo 2024, Júl
Anonim

Svoju vlastnú produkciu si môžete vytvoriť po 18 rokoch. Aby ste to dosiahli, musíte mať svoj vlastný podnikateľský nápad a urobiť veľa prípravných prác na jeho implementácii.

Image

Návod na použitie

1

Po tom, ako sa vo vašej hlave objaví myšlienka vytvorenia vlastnej výroby, zbierajte informácie o tom, ako je táto myšlienka skutočná, a vykonajte analýzu, či bude rentabilná. Ak to chcete urobiť, budete musieť študovať spotrebiteľský trh a určiť cieľové publikum, pre ktoré je váš produkt určený. Je to nevyhnutné na výber pomeru cena a kvalita, ktorý bude optimálny pre tento druh výrobku.

2

Zvážte okamžité a dlhodobé ciele realizácie vášho podnikateľského nápadu, vypracujte podnikateľský plán, ktorý zohľadňuje čo najviac faktorov, ktoré môžu ovplyvniť výrobný proces, produktivitu práce, náklady a kvalitu výrobkov a v konečnom dôsledku ziskovosť výroby. Po overení, či je váš nápad dosť realistický, pokračujte v zakladaní podniku.

3

Vyberte právnu formu, ktorá vám umožní efektívne pracovať. Pri výbere je potrebné zohľadniť daňový systém, ktorý sa používa v rôznych prípadoch. Môžete pracovať ako samostatný súkromný podnikateľ, ale takáto právna forma ako spoločnosť s ručením obmedzeným obsahuje veľké príležitosti. Na jeho vytvorenie bude stačiť základné imanie 10 000 rubľov.

4

Ak už máte skúsenosti v podobných odvetviach, v žiadnom prípade vás však tí istí skúsení a kvalifikovaní spoluzakladatelia nebudú rušiť. Môžu to byť fyzické aj právnické osoby. Vyberte spoluzakladateľov a spolu s nimi určte zdroje financovania novej výroby. Mnoho bánk teraz poskytuje cielené pôžičky na obchodné projekty. V rámci štátneho programu na podporu malých podnikov môžete získať určitú sumu kontaktovaním centra zamestnanosti.

5

Vypracovať dokumentáciu, usporiadať organizačné stretnutie zakladateľov, vybrať riaditeľa, názov spoločnosti, vypracovať všetky rozhodnutia stretnutia s protokolom. Registrujte spoločnosť predpísaným spôsobom, otvorte bankový účet, objednajte výrobu pečatí a pečiatok.

6

Nákup alebo prenájom výrobných zariadení, nákup a inštalácia potrebného vybavenia. Prijímať zamestnancov, ktorí na tom budú pracovať, viesť školenia. Uzatvárať zmluvy o dodávkach, predaji tovaru so spotrebiteľmi. Organizovať účtovanie príjmov a výdavkov v súlade s regulačnými dokumentmi Ministerstva financií Ruskej federácie.

Odporúčaná