ostatné

Ako zvoliť dizajn kaviarne

Ako zvoliť dizajn kaviarne

Video: (SK) Pákový kávovar Krups Virtuoso XP442C11 - Ako pripraviť espresso ako z kaviarne 2024, Júl

Video: (SK) Pákový kávovar Krups Virtuoso XP442C11 - Ako pripraviť espresso ako z kaviarne 2024, Júl
Anonim

Interiér potravinárskeho podniku priamo súvisí s jeho ukazovateľmi ziskovosti. Už dlho je známe, že techniky dizajnu používané v interiéri môžu ovplyvniť pocity návštevníkov, a teda aj dĺžku pobytu zákazníkov a veľkosť priemernej kontroly.

Image

Návod na použitie

1

Predtým, ako sa pustíte do vývoja dizajnu, vyriešte problém s cenovou kategóriou inštitúcie. Tento faktor hrá veľkú úlohu pri výbere nábytku. Pre lacnú letnú vonkajšiu kaviareň s veľkou kapacitou budú stoly a stoličky z plastu veľmi vhodné. Pre inštitúcie stredného cenového segmentu sa odporúča vybrať nábytok s pevným rámom vyrobeným z kovu alebo dreva, ktorý bude pre pohodlie pokrytý tkaninou. V stravovacích zariadeniach s priemernou kontrolou niekoľkých tisíc rubľov a nízkou priepustnosťou sú mäkké pohovky a kreslá dokonale vhodné pre maximálny čas odpočinku. Tu by ste sa mali riadiť pravidlom: čím je nábytok tvrdší, tým rýchlejšie klient opustí zariadenie. A čím skôr odíde, tým menej peňazí zostane vo svojich múroch. Preto by mala byť schopnosť preskakovania v kaviarni, ktorá používa pevné stoličky, vyššia.

2

Zvážte orientačné menu, v závislosti od toho má zmysel navrhnúť interiér v akomkoľvek osobitnom štýle. Napríklad, ak sa rozhodlo slúžiť ruskej kuchyni v stenách zariadenia, je lepšie navrhnúť miestnosť pre hostí slovanským spôsobom, ak je v zozname zoznam rolí a sushi, potom do interiéru pridajú japonské motívy sofistikovanosť.

3

Stavte na cieľové publikum - ak interiér kaviarne uspokojí jeho potreby a nápady, takáto atmosféra prispeje k opakovaným návštevám. Vo vnútri kaviarne pre mladých ľudí je lepšie používať predmety moderného umenia, prvky klubovej kultúry, módne trendy dizajnu.

4

Pripravte vizuálny dizajn projektu na základe veľkosti miestnosti. Najlepšie sa to robí v špeciálnom grafickom programe. V tejto fáze je lepšie vyhľadať pomoc dizajnérov, ktorí implementujú mini verziu vášho nápadu do vášho počítača.

Odporúčaná