nepopulárne

Ako získať pôžičku pre individuálneho podnikateľa

Ako získať pôžičku pre individuálneho podnikateľa

Video: Ako získať lepší úver 2024, Júl

Video: Ako získať lepší úver 2024, Júl
Anonim

Individuálny podnikateľ často potrebuje ďalšie financovanie na rozvoj svojho vlastného podnikania. Vypožičané prostriedky môžete získať od ktorejkoľvek banky, ktorá zámerne rozvíja pôžičky pre malé a stredné podniky, ale požiadavky na dlžníka, najmä pri prijímaní veľkých súm, budú veľmi vysoké.

Image

Budete potrebovať

  • - formulár žiadosti;

  • - pas;

  • - osvedčenie jednotlivého podnikateľa;

  • - výpis z USRIP;

  • - fotokópia vyhlásenia;

  • - dokumenty potvrdzujúce finančnú prosperitu podniku;

  • - záložná dohoda.

Návod na použitie

1

Prezrite si ponuky bánk ochotných financovať rozvoj malých a stredných podnikov. Aby ste to mohli urobiť, musíte si prečítať všetky ponuky v regionálnych médiách a zoznámiť sa s ponukami na webovej stránke úverovej inštitúcie. Dnes sú banky pripravené poskytovať veľké množstvo úverov jednotlivým podnikateľom: VTB24, Baltinvenstbank, Promsvyazbank, Trust, Uralsib, Otkrytie a mnoho ďalších.

2

Požiadavky banky na dlžníka sa môžu mierne líšiť, ale hlavnou je potvrdená solventnosť jednotlivého podnikateľa. Súkromný podnik musí byť registrovaný najmenej 6 mesiacov a musí priniesť stabilný príjem svojmu vlastníkovi.

3

Ak chcete získať pôžičku, vyplňte formulár žiadosti, predložte pas, osvedčenie jednotlivého podnikateľa, výpis z jednotného štátneho registra jednotlivých podnikateľov. Budete tiež potrebovať fotokópie všetkých dokumentov overených notárom.

4

Na potvrdenie vášho príjmu predložte overenú fotokópiu vyhlásenia 3-NDFL, knihu účtovníctva príjmov a výdavkov, fotokópie finančných zmlúv, úplný prepis výnosov. Banka môže požadovať ďalšie dokumenty potvrdzujúce finančnú prosperitu vášho súkromného podniku.

5

Pri vydávaní veľkej sumy úveru môžu byť požadovaní ručitelia, ktorí môžu predložiť úradný certifikát jednotného formulára 2-NDFL potvrdzujúci príjem.

6

Ak nemáte príležitosť mať dvoch ručiteľov za solventnosť, na zabezpečenie finančných záväzkov vám môže byť ponúknuté záložné právo k hodnotnému majetku.

7

Banka posúdi žiadosť jednotlivého podnikateľa do 1-4 týždňov, skontroluje všetky informácie a predložené dokumenty a potom rozhodne o poskytnutí úveru alebo odmietnutí.

ako získať pôžičku jednotlivému podnikateľovi

Odporúčaná