obchodné

Ako zarobiť peniaze na produktoch Avon

Ako zarobiť peniaze na produktoch Avon

Video: Vďaka Avonu som nezávislá. Buď aj ty!  #mojzivotmojavolba 2024, Júl

Video: Vďaka Avonu som nezávislá. Buď aj ty!  #mojzivotmojavolba 2024, Júl
Anonim

Avon bol vytvorený podľa pravidiel viacúrovňového sieťového marketingu. Výnosy v spoločnosti priamo súvisia s predajom kozmetických a iných výrobkov spoločnosti.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete začať zarábať na produktoch Avon, musíte sa zaregistrovať a stať sa zástupcom spoločnosti. Príjmy zástupcu sú založené na priamom predaji, t. Váš plat závisí od počtu predaných výrobkov. V tejto fáze je dôležité získať veľký počet zákazníkov a naučiť sa, ako prezentovať výrobky so ziskom. Vaše zárobky budú predstavovať 15 - 31% z celkového množstva predaných produktov. Percentuálny podiel závisí od výšky objednávky. Čím väčšie množstvo, tým vyššie percento. Zástupcom spoločnosti Avon sa môžete stať, keď máte 16 rokov. Je možné kombinovať prácu v Avone s hlavnou prácou alebo štúdiom.

2

Ak je vaša činnosť zástupcu spoločnosti úspešná, môžete sa stať koordinátorom spoločnosti Avon. Koordinátor predkladá niekoľko zástupcov. Ak sa stanete Avon koordinátorom, budete mať pasívny príjem. Čím bude tím vašich zástupcov väčší a tým úspešnejší bude predaj, tým vyšší bude váš plat. Existuje niekoľko úrovní povýšenia na pozíciu koordinátora: koordinátor, pomocný koordinátor, hlavný koordinátor a vedúci koordinátor. Pozícia koordinátora závisí od počtu podriadených zástupcov.

3

Koordinátorom sa poskytuje bezplatné päťstupňové školenie. Po ukončení piatich etáp výcviku dostane koordinátor osvedčenie o ukončení celého výcvikového kurzu v Avone. K úspešným koordinátorom patrí aj motivačný systém: od zlatých šperkov po platené cesty do zahraničia.

4

Ďalším krokom v postupe po kariérnom rebríčku Avon je vstup do vodcov spoločnosti. Rovnako ako koordinátori, aj vodcovia majú niekoľko úrovní: vedúci vedúci pracovník, vedúci pracovník, vedúci pracovník a vedúci pracovník. Lídri spoločnosti Avon majú podriadených koordinátorov. Teraz je jasnejšie, ako Avon používa model sieťového marketingu. Ak chcete dosiahnuť stabilný pasívny príjem, musíte prejsť od jednoduchého zástupcu k vedúcemu spoločnosti.

5

A vrchol kariérneho rastu spoločnosti Avon vstupuje do manažérov spoločnosti. Manažéri sú podriadení vedúcim spoločnosti a existujú úrovne: manažér, vedúci manažér, vedúci manažér a zástupca riaditeľa. Povinnosti manažéra už nezahŕňajú predaj výrobkov, ale rozvoj spoločnosti, organizácia, vedenie školení atď.

Oficiálna webová stránka spoločnosti Avon

Odporúčaná