ostatné

Ako zarobiť peniaze na video lekcie

Ako zarobiť peniaze na video lekcie

Video: 3 NAJLEPŠIE SPÔSOBY, ako zarobiť peniaze na YouTube 2024, Júl

Video: 3 NAJLEPŠIE SPÔSOBY, ako zarobiť peniaze na YouTube 2024, Júl
Anonim

Ak ste na niečo dobrí, môžete si vytvoriť videonávody a zarobiť na nich peniaze. Zisk závisí spravidla od toho, aký užitočný a relevantný bude váš tréning.

Image

Návod na použitie

1

Zamyslite sa nad témami, v ktorých sa chystáte pracovať. Ak chcete robiť videonávody, musíte byť v tejto oblasti veľmi oboznámení. Ak máte pocit, že vaše znalosti nestačia, prečítajte si ďalšiu literatúru a vyplňte medzery. Je žiaduce, aby téma bola komerčnej povahy (napríklad ako zarobiť peniaze na Forexe), ale môžete pracovať aj v iných oblastiach. Hlavná vec je, že informácie sú relevantné a užitočné pre veľký počet používateľov.

2

Vytvorte si svoj kanál YouTube. Môžete použiť akýkoľvek iný videohosting, ale tento má najväčšie publikum a pomáha používateľovi získať nové názory. Vytvorte kvalitný dizajn kanála. Ak neviete, ako používať Photoshop alebo neveríte svojmu vkusu, môžete si od profesionálov objednať profesionálny dizajn. To vás bude stáť asi 10 dolárov.

3

Vyberte skúšobný valec. Pozrite sa, ako dobre funguje váš fotoaparát, či svetlo správne padá a či je zvuk dobrý. Musíte tiež pochopiť, ako ďaleko musíte umiestniť mikrofón (ak je to potrebné) a ďalšie malé detaily. Naučte sa základné editačné programy (Sony Vegas Pro alebo Adobe Premier Pro), pretože je nepravdepodobné, že môžete odstrániť všetko naraz.

4

Vytvorte si svoj vlastný web. Identifikujte kľúčové otázky, ktoré budú zaujímať používateľov. Napríklad, ak trénujete hrať na gitare, potom by to mohlo byť „ako hrať boj“ alebo „ako hrať armádnu pieseň N na gitare“. Musíte osloviť čo najviac z týchto kľúčových slov. Urobte si video pre každú z nich a k informáciám pridajte text. Umiestnite hotový obsah na samostatnú stránku na webe.

5

Ďalej musíte prijať predplatiteľov. Na tento účel môžete použiť špeciálne databázy (napríklad SmartResponder) alebo hotové nástroje pre web (RSS) a kanál (tlačidlo „Prihlásiť sa na odber“). To znamená, že musíte zaistiť, aby návštevníci prichádzali k vašim zdrojom znova a znova. To zvýši ich lojalitu.

6

Vytvorte video kurz. Pri písaní hlavných lekcií získate potrebné skúsenosti, aby ste mohli vyrobiť plnohodnotný produkt. Dizajn objednajte od dizajnérov a môžete sa tiež dohodnúť s ktorýmkoľvek štúdiom na vytvorení diskov a ich prevodoch.

7

Objednajte si vstupnú stránku. Toto je predajná stránka, ktorá vám ukáže hlavné výhody a spätnú väzbu o vašom kurze. Najlepšie je využívať služby profesionálov, pretože záleží na pristátí, či si zakúpia váš kurz alebo nie.

8

Informujte svojich účastníkov o predaji kurzu. Môžete dokonca natočiť samostatné video, v ktorom sa dozviete, prečo by mali kúpiť tento produkt. Na všetky stránky webu je tiež potrebné umiestniť bannery, ktoré vedú na vstupnú stránku.

9

Inzerujte v kontextových reklamných službách pomocou kľúčových slov, ktoré ste vybrali predtým. Môžete tiež vstúpiť do špeciálnych pridružených programov, ktoré budú predávať vaše výrobky za zlomok zisku.

Odporúčaná