obchodné

Ako sa zaregistrovať LLC u jedného člena

Ako sa zaregistrovať LLC u jedného člena

Video: WE REVIEW YOUR PLANTED TANKS. THEY ARE COOL! 2024, Jún

Video: WE REVIEW YOUR PLANTED TANKS. THEY ARE COOL! 2024, Jún
Anonim

Spoločnosť s ručením obmedzeným je najbežnejšou formou obchodnej organizácie v Rusku. Jeho popularita je spôsobená nízkymi nákladmi na registráciu a obmedzenou zodpovednosťou zakladateľov iba vkladmi do základného imania.

Image

Budete potrebovať

  • - vyhlásenie vo forme P11001;

  • - rozhodnutie vytvoriť spoločnosť;

  • - charta;

  • - doklad o zaplatení štátnych povinností;

  • - doklad o vlastníctve alebo prenájme priestorov.

Návod na použitie

1

Najprv musíte vytvoriť chartu spoločnosti. Toto je hlavný dokument vašej budúcej organizácie, mal by obsahovať celé meno, adresu sídla, veľkosť základného imania, typy obchodných činností, v ktorých bude LLC pôsobiť.

2

Na vytvorenie spoločnosti potrebujete dokument - rozhodnutie o vytvorení spoločnosti, ktorú ste podpísali. Obsahuje meno, adresu sídla, veľkosť základného imania. V rozhodnutí sa tiež vymedzuje riadiaci orgán (napríklad generálny riaditeľ). Dokument je vytlačený v 2 kópiách.

3

Vyplňte prihlášku na tlačive 11001 a uveďte v nej tieto údaje: názov spoločnosti, adresa sídla, výška základného imania, zoznam činností, adresa sídla, údaje z pasu.

4

Ak chcete získať kópiu charty spoločnosti, musíte vyplniť žiadosť, v ktorej je uvedené: celé meno organizácie, číslo a dátum rozhodnutia o založení spoločnosti, údaje z pasu.

5

Ak máte v úmysle pracovať so zjednodušeným daňovým systémom, musíte spolu s registračnými dokumentmi predložiť žiadosť o uplatnenie zjednodušeného daňového systému.

6

Musíte vyplniť notársky overený podpis vo svojej vyplnenej žiadosti 11001. V ktorejkoľvek pobočke Sberbank zaplatte poplatok za štátnu registráciu LLC a za vydanie kópie charty (4000 rubľov a 400 rubľov).

7

Poskytnúť daňovému úradu v mieste právnickej osoby (podľa adresy sídla): zakladateľská listina, rozhodnutie o vytvorení, žiadosť o registráciu LLC, potvrdenie o zaplatení štátnej dane, žiadosť o prevod do zjednodušeného daňového systému, žiadosť o kópiu charty, informácie o generálnom riaditeľovi a hlavný účtovník spoločnosti, informácie o tom, ako vložiť prostriedky alebo majetok do schváleného kapitálu.

8

5 dní potom, čo daňový úrad dostane balík dokumentov na registráciu, dostanete: osvedčenie o štátnej registrácii, výpis z Unified State Register právnických osôb, kópiu charty a osvedčenie o registrácii u daňového úradu.

Venujte pozornosť

Na potvrdenie právnej adresy LLC môže daňová služba vyžadovať prenájom priestorov, záručný list od vlastníka a notársky overenú kópiu osvedčenia o vlastníctve.

Užitočné rady

Základné imanie na registráciu spoločnosti LLC je 10 000 rubľov. V čase registrácie musí byť zaplatená najmenej 50%.

Odporúčaná