ostatné

Aké dokumenty sú potrebné na registráciu OOO

Aké dokumenty sú potrebné na registráciu OOO
Anonim

Ak sa rozhodnete začať podnikať, musíte začať registráciou právnickej osoby. Registrácia spoločnosti LLC začína zhromažďovaním a vykonávaním potrebných dokumentov. Správne vyhotovené dokumenty sú základom legálneho podnikania.

Image

Návod na použitie

1

Založenie spoločnosti s ručením obmedzeným by sa malo uskutočniť v rámci platných právnych predpisov Ruskej federácie, najmä federálneho zákona o spoločnostiach s ručením obmedzeným. Pre registráciu je potrebné pripraviť dve kópie charty organizácie, dve rozhodnutia alebo protokoly o vytvorení, vyplniť žiadosti pre daňový úrad vo forme P11001 (žiadosť o registráciu právnickej osoby pri založení štátu), formulár je notársky overený. Poskytnite list od vlastníka priestorov so súhlasom registrácie právnickej osoby na adresu umiestnenia jeho majetku, pričom k súhlasu je pripojená kópia osvedčenia o vlastníctve.

2

V čase podania žiadosti musí byť základné imanie spoločnosti vyplatené vo výške 50%, preto je potrebné predložiť dokument potvrdzujúci vyplatenie základného imania. Štátna registrácia právnickej osoby je zaplatená a k žiadosti o registráciu musí byť priložený dokument potvrdzujúci zaplatenie štátneho poplatku. Počet účastníkov spoločnosti s ručením obmedzeným môže byť jedna až päťdesiat, ale už nie je stanovené žiadne obmedzenie.

3

Na vyplnenie formulára žiadosti o vytvorenie a doplnenie podkladových dokumentov musíte: kópie pasov zakladateľov fyzických osôb a úplný súbor podkladových dokumentov pre zriaďovateľa právnickej osoby (osvedčenie PSRN, TIN, OKPO). Informácie o názve právnickej osoby, adrese sídla, výške základného imania a spôsobe jeho založenia, druhu hospodárskej činnosti spoločnosti, banky, v ktorej bude bežný účet otvorený, informácie o osobe, ktorú vymenuje vedúci výkonného orgánu (riaditeľ, generálny riaditeľ).

4

Po štátnej registrácii spoločnosti s ručením obmedzeným, ktorá trvá päť pracovných dní, sa žiadateľovi vydá osvedčenie o štátnej registrácii právnickej osoby, výpis z zjednoteného štátneho registra právnických osôb, jedna kópia charty potvrdená daňovým úradom. Po získaní osvedčenia OGRN je potrebné sa zaregistrovať na daňovom úrade v mieste organizácie, obdržať informačný list od štatistickej komisie, oznámenie o registrácii v dôchodkovom fonde, fonde sociálneho a zdravotného poistenia. Získajte certifikát o otvorení bežného účtu a poskytnite informácie daňovému úradu. Predložte žiadosť o možnosť uplatniť konkrétny daňový systém a dostanete príslušné oznámenie.

Odporúčaná