ostatné

Kto je Stepan Demura

Obsah:

Kto je Stepan Demura
Anonim

Stepan Demura je finančný analytik, ktorý dlhodobo pracuje v Amerike. Stal sa slávnym, keď sa naplnili jeho predpovede týkajúce sa hypotekárnej krízy v Spojených štátoch. Často má svoj vlastný názor, čo je v rozpore s názorom ostatných ekonómov.

Image

Stepan Gennadevich Demura - finančný a výmenný analytik, obchodník. Po celom svete sa stal známym po svojich predpovediach o globálnej hospodárskej kríze v roku 2008 a pádu rubeľa v roku 2014.

Analytik sa angažuje v teórii Elliott Wave Theory, takže všetky predpovede sú založené na grafickej analýze nástrojov obchodovaných na burze a vždy obhajuje svoje stanovisko, aj keď je v rozpore s názorom väčšiny finančníkov.

životopis

Stepan Demura sa narodil v Moskve 12. augusta 1967. V roku 1993 absolvoval Moskovský inštitút fyziky a technológie, na Univerzite v Chicagu získal doktorát z aplikovanej matematiky. Dlho pôsobil v USA, učil na Obchodnej fakulte University of Chicago a súčasne ako učiteľ pracoval v Sheridan Investments LLC, kde pôsobil v oddelení výskumu trhu a analýzy. O niekoľko rokov neskôr bol pozvaný do vládnej agentúry, ktorá sa podieľala na monitorovaní a analýze trhu s dlhopismi USA.

Po prvý krát vzbudila štruktúra finančných štruktúr záujem aj na strednej škole. Stepan Demura samostatne študoval angličtinu, venoval veľa času raketovej vede. Teraz tvrdí, že za jeho študentských dní k nemu prišlo veľa zaujímavých nápadov, ale nebolo možné ich uplatniť v praxi.

Na ruskom akciovom trhu pracuje od roku 2004. V našej krajine pracoval v televízii ako vedúci finančný program. Bol prepustený z RBC kvôli poznámke adresovanej jeho kolegom, ktorá bola vnímaná ako porušenie profesionálnej etiky. Samotný Demura je presvedčený, že dôvodom bola jeho predpoveď na pokles HDP, kritika súčasnej vlády.

Názory a predpovede

Demura vždy hovoril, že ruská ekonomika je surovinová ekonomika, kde hlavným hrubým produktom je ropa. Ekonomiky krajín, v ktorých sa ťažia nerasty, nezávisia od nákladov na barel. Podľa jeho názoru sú suroviny na ropné produkty v Rusku desaťkrát lacnejšie ako v Amerike a Európe. Toto sa zdôrazňuje pri príprave väčšiny predpovedí týkajúcich sa trhovej hodnoty barelu ropy.

Stepan Demura sa domnieva, že finančné problémy Ruska súvisia so skutočnosťou, že:

  1. Viac ako 40% obyvateľstva žije dodávaním zdrojov z potrubia do iných krajín.

  2. Životná úroveň priamo súvisí s trhovou hodnotou zdrojov.

  3. Prijaté finančné prostriedky sa rozdeľujú medzi voličov strany „Spojené Rusko“.

  4. Rusi pocítili rozdiel od perestrojky.

Odporúčaná