ostatné

Predpoveď vývoja Soči po olympijských hrách

Obsah:

Predpoveď vývoja Soči po olympijských hrách

Video: Evolution of Sonic Games 1991-2019 2024, Jún

Video: Evolution of Sonic Games 1991-2019 2024, Jún
Anonim

Olympijské hry v Soči sa stali najväčšími a najdrahšími dejinami olympijských a paralympijských zimných hier a oslavujú Rusko na celom svete. Hry v Soči navštívili tisíce zahraničných turistov, ktorí si vzali domov veľa dojmov o úžasnej úrovni hier 2014. Aké sú teda predpovede vývoja strediska po olympijských hrách odborníkom?

Image

Návrhy štátnej dumy

Poslanci Štátnej dumy Ruskej federácie predložili rôzne návrhy na ďalší rozvoj Soči po skončení olympijských hier. Počas diskusie preto navrhli presun nových objektov mestskej športovej a turistickej infraštruktúry pod záštitou Agentúry pre cestovný ruch v Soči. Umožní sa tým vytvorenie jedného kontrolného strediska pre všetky ľadové paláce, štadióny a iné komplexy, vďaka čomu bude zaistený optimálny pomer ceny a kvality.

Vzhľadom na optimálny pomer ceny a kvality pricestuje do Soči viac ruských a zahraničných turistov.

Okrem toho je predpoveď transformáciou Soči na celoročné funkčné stredisko - mesto má predsa len veľmi atraktívnu infraštruktúru, zostáva pridať ďalšie zaujímavé „čipy“, ktoré môžu ľudí zaujímať. Existuje tiež veľmi ružová predpoveď - podľa odborníkov nebudú prvé roky po olympijských hrách pre Soči príliš ziskové, takže súkromní podnikatelia budú môcť „získať“ svoje finančné investície.

Odporúčaná