nepopulárne

Ako nájsť veľkoobchodníkov

Ako nájsť veľkoobchodníkov

Video: 10 dolárov Flagship Flea trh alebo internet? 2024, Jún

Video: 10 dolárov Flagship Flea trh alebo internet? 2024, Jún
Anonim

V záujme kompetentného zavedenia dodávok a predaja je potrebné zamerať sa na veľkoobchodné dodávky a nákupy tovaru. Veľkoobchodníci by navyše mali byť čo najspoľahlivejší a mali by zodpovedať smeru vašej činnosti.

Image

Návod na použitie

1

Adresa do veľkých veľkoobchodných skladov. Takéto sklady sa spravidla nachádzajú nielen v miestnostiach špeciálne vybavených v sovietskych časoch, ale aj v budovách bývalých rastlinných základní, železničných skladov, ako aj v modernejších termináloch. Navyše, kedysi veľké podniky stále viac prenajímali veľkoobchodníkom obrovský skladový priestor, ktorý sa stal zbytočným.

2

So zhabanými predajcami buďte opatrní za prekvapivo nízke ceny. Po prvé, existuje vysoká pravdepodobnosť, že tovar bude jednoducho ukradnutý, a po druhé, aj keď sú v ňom nejaké dokumenty, tieto veľkoobchodné kanály nie je možné vždy považovať za trvalé.

3

Ak máte záujem o kúpu tovaru v malom veľkoobchode, kontaktujte na tento účel jeden z najbližších hypermarketov (napríklad Metro). Pre majiteľov malých obchodov a stravovacích zariadení sú takéto hypermarkety jednoducho nenahraditeľné.

4

Ak žijete v Moskve, s cieľom nájsť veľkoobchodníkov, choďte vopred na webovú stránku http://www.topfirm.ru/ (United Veľkoobchod Warehouse pre Moskvu a Moskovský región).

5

Ak máte záujem o nákup alebo veľkoobchodný predaj potravinárskych výrobkov, nezabudnite navštíviť webovú stránku http://www.product-expo.ru/ a zoznámiť sa s najširšou ponukou výrobkov alebo podať ponuku v jednej z kategórií. Môžete si objednať recenziu, analytický článok a ďalšie prezentačné materiály o takmer každom type produktu alebo šarže.

6

Prejdite na jedno z internetových obchodných fór (napríklad na adrese v časti „Trh“) a zaregistrujte sa, aby ste mohli zverejňovať informácie o svojom produkte, alebo kontaktovať dodávateľov.

7

Pozri webovú stránku http://www.optom.ru/ (Celo ruský katalóg veľkoobchodných firiem). Zaregistrujte sa a vyberte v cenníku veľkoobchodníkov, ktorých podmienky sú pre vás vhodné, alebo ak ste sami dodávateľom tovaru, zverejnite informácie o sebe.

Odporúčaná