obchodné

Ako otvoriť súkromný hotel

Ako otvoriť súkromný hotel

Video: 5 Ways to Open a Wine Bottle 🔴 NEW 2024, Júl

Video: 5 Ways to Open a Wine Bottle 🔴 NEW 2024, Júl
Anonim

Otvorenie súkromného hotela si vyžaduje dlhé plánovanie, trpezlivosť a tvrdú prácu. Pri výbere správnej stratégie však môžete zaručene vybudovať úspešný podnik, ktorý prinesie vysoké zisky po mnoho rokov.

Image

Návod na použitie

1

Získajte skúsenosti v hotelovom priemysle. Nájdite si prácu v jednom z hotelov, kde sa dozviete všetky podrobnosti o tomto podnikaní, ako aj problémy a prekážky, ktoré by ste mohli očakávať. Bude to oveľa výnosnejšie a spoľahlivejšie ako založenie vlastného podniku s minimálnymi znalosťami alebo dokonca s ich neprítomnosťou.

2

Rozhodnite sa, aký druh objektu chcete otvoriť. Môže to byť luxusný hotel pre obchodných hostí alebo jednoduchý no-frills hotel pre návštevníkov. Pred rozhodnutím o tejto otázke vykonajte štúdiu miestneho hospodárskeho odvetvia s cieľom identifikovať potenciálnych zákazníkov a zabezpečiť primerané financovanie.

3

Vyberte umiestnenie budúceho hotela. Musíte vyhodnotiť, kde sa budú návštevníci zdržiavať vo vašej oblasti, ako aj oblasti, v ktorých nie je dostatok príležitostí na bývanie. Venujte pozornosť polohe v blízkosti turistických atrakcií a obchodných centier.

4

Nájdite si vhodnú budovu na prenájom alebo si postavte vlastnú. Vybudovanie alebo renovácia hotela je náročná. Požiadajte profesionálnych architektov o pomoc, ktorú potrebujete.

5

Získajte obchodné licencie a povolenia pre tento druh činnosti. V súvislosti s týmto problémom kontaktujte miestnu vládu. Ďalšie informácie získate aj od miestnej licenčnej agentúry.

6

Získajte potrebné vybavenie pre hotel. Kontaktujte dodávateľov, ktorí predávajú všetko, čo potrebujete, vrátane nábytku, uterákov a čistiacich prostriedkov. Ponúkajú veľkoobchodné ceny, ktoré vám pomôžu ušetriť peniaze pri vybavení nového hotela.

7

Prijmite požadovaný počet zamestnancov. Nastavte prevádzkový režim a cenovú politiku. Držte slávnostné otvorenie hotela. Nezabudnite inzerovať v najpopulárnejších médiách.

Odporúčaná